αντυπασ προγνωστικα στοιχηματοσ 120522

Αν ευχηθώ να υποβιβαστεί η Έβερτον θα φταίω; Θα είμαι κακός άνθρωπος; Μα είναι δυνατόν να έχω προτείνει τόσο καλή τετράδα και τα «ζαχαρωτά» να μένουν στο 0-0 με την Γουότφορντ; Αν κέρδιζαν θα είχαν κάνει τεράστιο βήμα για την παραμονή. Τώρα έχουν δύο βαθμούς διαφορά από την Τσάμπιονσιπ και μόνο σίγουρα δεν αισθάνονται…

Τα άλλα τρία σημεία στο στοίχημα πέρασαν. Στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας θέλαμε το 1Χ της Γιουβέντους και το τελικό 2-2 του κανονικού αγώνα, μια χαρά μας κάθισε και δεν ενδιαφερθήκαμε καθόλου για την παράταση.

Στην Ολλανδία, πέρασαν και οι δύο επιλογές. Θέλαμε 1Χ στο Σπάρτα – Τσβόλε σε συνδυασμό με over 1,5. Τελικό 2-0. Στο Καμπούρ – Βίλεμ, θέλαμε Χ2 σε συνδυασμό με over 1,5. Τελικό 1-1…

Κρίμα που για ένα γκολ, δεν πληρωθήκαμε απόδοση που άγγιζε το 10 (9,6). Πάμε να δούμε, με τι θα ασχοληθούμε σήμερα.

Τρόμσο – Βαλερένγκα προγνωστικά

Ένα μικρό δείγμα από τις ομάδες που θα μας συνοδέψουν τους καλοκαιρινούς μήνες το έχουμε. Σε σημείο μάλιστα, που πιστεύω ότι μπορούμε να κοντράρουμε και φαβορί. Στην αναμέτρηση της Τρόμσο με την Βαλερένγκα οι εταιρείες δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους και συναντάμε τη νίκη των φιλοξενούμενων σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Μετά από τα πέντε πρώτα παιχνίδια, παρατηρεί κάποιος ότι η Τρόμσο έχει δεχθεί σε όλα γκολ και συνολικά 11. Δεν το λες και μικρό αριθμό. Επίσης σε αυτά τα παιχνίδια έχει μία νίκη και δύο ισοπαλίες.

Η Βαλερένγκα στον ίδιο αριθμό αγώνων, μετρά δύο ήττες από δυνατές  ομάδες (Μόλντε και Μπόντο) και έχει κερδίσει αυτές, που λογικά δεν θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Νομίζω ότι το g/g & over 2,5 σε απόδοση 2,00 είναι πέρα για πέρα τίμιο.

Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ προγνωστικά

Μάχη για την Ευρώπη δίνει η Βιγιαρεάλ και φυσικά στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Βαγιεκάνο θέλει πάση θυσία τη νίκη. Θα είναι κρίμα, το «κίτρινο υποβρύχιο» με τις εντυπωσιακές του φετινές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ να μείνει εκτός Ευρώπης.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση και δεν θέλει με τίποτα να την προσπεράσει η Μπιλμπάο, που έχει έναν πόντο λιγότερο. Για τον λόγο αυτό, θα ποντάρω στο «διπλό», το οποίο σε απόδοση 1,85 έχει αξία.

Συν τοις άλλοις, οι γηπεδούχοι δεν έχουν πλέον στόχους, αφού εξασφάλισαν την παραμονή τους.

Τότεναμ – Άρσεναλ προγνωστικά

Τότεναμ – Άρσεναλ ➡ Βρίσκομαι πριν από αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, για φιλικό του Ολυμπιακού με την Τότεναμ. Μπαίνω σε ένα ταξί για να με πάει στο γήπεδο. Πιάνουμε την κουβέντα και κάποια στιγμή μου λέει: «Κλείσε τη μύτη σου. Περνάμε από περιοχή που βρωμάει». Όταν τον ρώτησα τι ακριβώς εννοεί, χαμογελά και δίνει τη λύση του μυστηρίου: «Εδώ ήταν το Χάιμπουρι».

Εύκολα γίνεται αντιληπτό, ότι ο ταξιτζής ήταν Τότεναμ και φυσικά για αυτούς το μεγάλο ντέρμπι είναι με την Άρσεναλ. Το σημερινό δεν κρίνει κάποιο τίτλο, αλλά αποτελεί την τελευταία ευκαιρία των «πετεινών» για να αποκτήσουν ελπίδες για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το θέμα είναι ότι πετυχαίνουν την Άρσεναλ σε εξαιρετική κατάσταση. Οι «κανονιέρηδες» μετρούν τέσσερα σερί τρίποντα. Κέρδισαν την Τσέλσι (εκτός με 3-0), την Γιουνάιτεντ (εντός με 3-1), την Γουέστ Χαμ (εκτός με 2-1) και την Λιντς (εντός με 2-1).

Θα πάρω ρίσκο και θα ποντάρω στο Χ2 της Άρσεναλ, σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 2,18.

Προγνωστικά Στοιχήματος

20:00 Τρόμσο – Βαλερένγκα: g/g & over 2,5 ➡ 2,00

21:00 Βαγιεκάνο – Βιγιαρεάλ: 2 ➡ 1,85

21:45 Τότεναμ – Άρσεναλ: Χ2 & over 1,5 ➡ 2,12