Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Η Σούπερ Λιγκ 1 οδεύει προς το φινάλε, απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος των πλέι-οφ, σήμερα η πρώτη με δύο ντέρμπι σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Σούπερ Λιγκ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά απ’ τη Σούπερ Λιγκ και το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Οι γηπεδούχοι έρχονται απ’ το εκτός έδρας 1-0 επί του Άρη, σε ματς που έκαναν σοβαρή εμφάνιση και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα, παρότι παρατάχθηκαν με πολλές αλλαγές. Στον αντίποδα, ο Παναθηναϊκός έφυγε αλώβητος απ’ την έδρα της ΑΕΚ, είχε ως «όπλο» για ακόμη μια φορά την αμυντική λειτουργία του.

Ο Παναθηναϊκός τα έχει πάρει περίφημα φέτος κόντρα στον Ολυμπιακό, απ’ τον οποίο δεν έχει δεχτεί γκολ! Είναι πολύ βελτιωμένος ανασταλτικά το τελευταίο διάστημα, θα παίξει με αρχικό σκοπό να κρατήσει το «μηδέν». Θεωρούμε ότι το ντέρμπι θα έχει αργό τέμπο και λίγες φάσεις, επιλέγουμε Under 2 (ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Συνεχίζουμε με το άλλο ντέρμπι της ημέρας, το ΠΑΟΚ – Άρης στη Θεσσαλονίκη. Απογοήτευσαν αμφότεροι την Κυριακή, ηττήθηκαν δίκαια. Ο δικέφαλος έχασε εκτός έδρας απ’ τον ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), σε ματς που δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, είχε πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι, δεν απείλησε ποτέ τον αντίπαλο. Ο Άρης ήταν θλιβερός κόντρα στον Ολυμπιακό, γενικά είναι σε κακή κατάσταση, είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ήττα 1-0 απ’ τον Παναθηναϊκό.

Αμφότερες οι ομάδες δεν πείθουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, δείχνουν ταλαιπωρημένες και χωρίς ενέργεια. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει νίκη για εννέα ματς, ο Άρης ήταν τραγικός στα τελευταία δύο παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Έχει κίνητρο η ομάδα του Λουτσέσκου, παίζει εντός έδρας, είναι το κατάλληλο ματς για να πάρει «μπροστά», άλλωστε ακολουθεί ο τελικός Κυπέλλου και οφείλει να βρει τα πατήματα του. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.20.

Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά

Κλείνουμε με Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Γουότφορντ – Έβερτον. Η Γουότφορντ δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, έχει πάρα πολλές απουσίες. Η Έβερτον «καίγεται» για βαθμούς, έρχεται από δύο σερί νίκες, θεωρούμε ότι θα πάρει αυτό που θέλει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

18.30 ΠΑΟΚ – Άρης 1 (2.20 @ betshop)

21.00 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός Under 2 (2.00 @ betshop)

21.45 Γουότφορντ – Έβερτον 2 (1.70 @ betshop)