προγνωστικα μπασκετ bethome

Καλημέρα σας. Με το απόλυτο (6/6) έκλεισε η προηγούμενη εβδομάδα στο παμε στοιχημα, αφού επιβεβαιώθηκαν τόσο η κατάκτηση του Basketball Champions League από την Τενερίφη, όσο και η επικράτηση της Τορτόνα στο Μπρίντιζι με 99-82, την Κυριακή.

Ξεκίνημα σε αυτήν θα κάνουμε από την Ισπανία και έναν «τελικό» παραμονής.

Σαραγόσα – Ανδόρα Προγνωστικά

Έμπλεξε η Σαραγόσα, μετά τις δύο σερί ήττες της, με πιο σημαντική αυτή στο γήπεδό της από την Μπιλμπάο, με 82-80, την Πρωτομαγιά. Το Σάββατο έκανε τη χειρότερη εμφάνισή της με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο της, καθώς συνετρίβη από την Μπασκόνια, στη «Φερνάντο Μπούεσα Αρένα» με 91-59.

Διατήρησε τις ελπίδες της για την αποφυγή του υποβιβασμού η Ανδόρα, μετά το εντός έδρας 92-84 επί της Φουενλαμπράδα, το Σάββατο, παρότι δεν κατάφερε να καλύψει το -13 το παιχνιδιού του πρώτου γύρου. «Διπλό» στόχο θα έχει και απόψε, για επικράτηση και διαφορά μεγαλύτερη των 9 πόντων, με όσους είχε χάσει στις 18 Δεκεμβρίου 2021 (92-83).

Η νικήτρια του αγώνα κάνει βήμα σωτηρίας. Θεωρούμε πως η Ανδόρα έχει τον πρώτο λόγο, καθώς έχει και την ποιότητα και την τεχνογνωσία από διπλές αναμετρήσεις μέσα σε μία εβδομάδα. Στο 2,15 θα ποντάρουμε στο «διπλό» στην Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:30 Σαραγόσα – Ανδόρα / 2 (2,15 @ Bwin)