prognostiko stoiximatos 29052022

Εδώ είμαστε και πάλι μετά το χθεσινό ρεπό της στήλης στο Bethome.gr! Τη Δευτέρα, η επιλογή μας ήταν από το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας και το παιχνίδι Χάμαρμπι – Μάλμε, όπου που κρατήσαμε το Under 2.5 (σε απόδοση 1.99). Επιλογή που μας δικαίωσε, καθώς οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Από τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε το παιχνίδι ανάμεσα σε Εθνικό Άχνας και ΑΕΚ Λάρνακας, για το κύπελλο Κύπρου.

Εθνικό Άχνας – ΑΕΚ Λάρνακας Προγνωστικά

Αήττητο σερί τριών αναμετρήσεων για τον Εθνικό Άχνας, με μια νίκη και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 0-0 με την ΠΑΕΕΚ, για τα πλέι άουτ. Αγωνίστηκε με αλλαγές, όμως το μυαλό της ξεκάθαρα στο αποψινό παιχνίδι, οπότε και “πέταξε” δυο πολύτιμους βαθμούς κόντρα στην ουραγό. Γεγονός που κάνει το έργο της παραμονής αρκετά δύσκολο, όντας στο -6 από τη σωτηρία. Απόψε πάντως, έχει προβάδισμα πρόκρισης, μετά και το 1-2 με το οποίο είχε επικρατήσει στο πρώτο παιχνίδι, έτσι ώστε να βρεθεί στον τελικό για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, η ΑΕΚ Λάρνακας δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, ερχόμενη από το εκτός 1-1 με τον ΑΠΟΕΛ, για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος. Καλύτερη σε γενικές γραμμές στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όμως παρότι βρέθηκε πίσω κόντρα στη ροή, κατάφερε απλά να ισοφαρίσει στο τελικό αποτέλεσμα. Διατηρείται έτσι στην τρίτη θέση και στο -3 από την πρώτη δυάδα. Αναγκασμένη να παίξει επιθετικά απόψε και να σκοράρει τουλάχιστον δυο φορές, για να ελπίζει σε πρόκριση.

Σαφές προβάδισμα για τον Εθνικό Άχνας, ωστόσο από τη στιγμή που θα λείψει ο φορ Ντούρις, το έργο του γίνεται αυτομάτως πιο δύσκολο. Πιο ποιοτική η ΑΕΚ, έρχεται από θετική εμφάνιση κόντρα στον ΑΠΟΕΛ και παρότι θέλει δυο γκολ για να προκριθεί, στις τάξεις της υπάρχει πίστη. Επιλογή μας, το Διπλό σε απόδοση 1.70 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Εθνικό Άχνας – ΑΕΚ Λάρνακας: Διπλό (1.70 @bwin)