Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Πολύ κακή μέρα το Σάββατο, δεν επιβεβαιώθηκε κανένα από τα δύο σημεία που πρότεινα. Και γενικώς τα αποτελέσματα στα βρετανικά γήπεδα είναι λίγο περίεργα τις τελευταίες αγωνιστικές. Πάμε να δούμε  τις σημερινές επιλογές μου.

Απόψε διεξάγονται οι αγώνες για τα πλέι οφς των μικρών κατηγοριών της Σκοτίας, και σκοπεύω να ασχοληθώ με τα παιχνίδια που θα γίνουν για την συμμετοχή στην επόμενη Λιγκ 1. Απλά να αναφέρω πώς πρόκειται για διπλούς αγώνες, στους οποίους δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Αννάν – Φόρφαρ Προγνωστικά

Η Αννάν τερμάτισε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Λιγκ 2, κυρίως λόγω του κακού τελειώματος της στην κανονική περίοδο, όταν και γνώρισε τέσσερις σερί ήττες, με τρεις συνεχόμενες στο γήπεδό της. Ισως και επειδή έχει αρκετές απουσίες λόγω τραυματισμών. Αυτό επέτρεψε στην Φόρφαρ να τερματίσει στην δεύτερη θέση, εξασφαλίζοντας τον επαναληπτικό στην έδρα της. Αξίζει να σημειωθεί πώς η Αννάν έχει τις περισσότερες νίκες εκτός στην κατηγορία, αρκετές παραπάνω απ’ όσες έχει πετύχει στο γήπεδό της (11 έναντι 7). Και φέτος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την Φόρφαρ, έχοντας μία ισοπαλία εντός και τρεις ήττες (δύο εκτός, μία εντός). Μάλιστα η μία μακριά από την έδρα της ήταν σχετικά πρόσφατα, με το πολύ «βαρύ» 5-1! Με τα παραπάνω δεδομένα και με το σετ αποδόσεων που υπάρχει, αξίζει κάποιος να ρισκάρει στο διπλό με DNB της Φόρφαρ στο 2,02 στην Fonbet.

Εδιμβούργο – Νταμπάρτον Προγνωστικά

Αυτό το ζευγάρι είναι το ίδιο με τον περσινό τελικό των πλέι οφς, όπου η Νταμπάρτον διατηρήθηκε στην κατηγορία, κερδίζοντας εκτός και χάνοντας εντός! Από τη στιγμή που παίζει μία κατηγορία υψηλότερα και με το Εδιμβούργο να μην ενθουσιάζει στην έδρα του, δικαίως θεωρούνται φαβορί για τη νίκη οι φιλοξενούμενοι που θα έχουν τον «αέρα» πώς κέρδισαν σε αυτό το γήπεδο πέρυσι! Και εδώ θα κρατήσω το διπλό της Νταμπάρτον στο 2,25 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Αννάν – Φορφάρ 2 DNB (2,02 @ Fonbet)

21:45 Εδιμβούργο – Νταμπάρτον 2 (2,25 @ Fonbet)