αντυπας προγνωστικα στοιχηματος 030522

Καλημέρα φίλοι μου. Δεν έχει μπει καλά ο μήνας και μάλιστα στη χθεσινή μέρα έσπασαν δύο παιχνίδια που είχαν πάνω τους από πλευράς πονταρίσματος την Άρτα και τα Γιάννινα. Αναφέρομαι φυσικά στην Ρέξαμ η οποία δέχθηκε γκολ ισοφάρισης με πέναλτι στα χασομέρια μια στην Πορτ Βέιλ, η οποία ηττήθηκε εντός έδρας από την Νιούπορτ.

Αυτά τα δύο ματς έχασε η στήλη, συν το over 2,5 στο ματς της Στόκπορτ. Πέρασε μόνο το Χ2 και over 1,5 στην αναμέτρηση της Σάλφορντ με τη Μάνσφιλντ.

Σήμερα εύκολα κάποιος μπορεί να πάρει… ρεπό, αφού οι επιλογές είναι περιορισμένες. Και η στήλη το σκέφτηκε, αλλά παίζει σήμερα η Νότιγχαμ, η ομάδα που μας δικαιώνει συνεχώς το τελευταίο δίμηνο. Και σήμερα στον μεγάλο της τελικό, δεν πρόκειται να την αφήσουμε μόνη.

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ προγνωστικά

Μιλάμε για ματς που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα που θα αποφύγει τα πλέι οφ, θα πανηγυρίσει απευθείας την άνοδο και θα αλλάξει επίπεδο με τα χρήματα που θα πάρει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο της Πρέμιερ Λιγκ.  Στην 2η θέση βρίσκεται η Μπόρνμουθ και στην 3η η Νότιγχαμ, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν τρεις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι σαφώς και έχουν περισσότερες πιθανότητες, γιατί τους βολεύει και η ισοπαλία, μιας και θα διατηρήσουν την διαφορά και θέλουν μετά μία ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μίλγουολ για να πανηγυρίσουν την άνοδο.

Η Νότιγχαμ βέβαια βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Μετρά εννέα νίκες στα 10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της και έχει ηττηθεί μόλις μία φορά στα τελευταία 15!

Στόχος της είναι η 10η νίκη και αν τα καταφέρει τότε αυτομάτως θα γίνει αυτή το φαβορί, μιας και έχει έστω και οριακά καλύτερο συντελεστή τερμάτων. Αυτή τη στιγμή είναι στο +1 και αν κερδίσει τουλάχιστον ο συντελεστής θα φτάσει στο +2. Τελευταία αγωνιστική πηγαίνει στην έδρα της Χαλ.

Δεν είναι εύκολο σε πρόβλεψη ματς, αλλά δεν γίνεται να μην ακολουθήσω τη Νότιγχαμ, μια ομάδα που δικαιώει συνεχώς τη στήλη. Θα ποντάρω στην φόρμα της και θα αγοράσω το «διπλό» σε απόδοση σε απόδοση 3,35. Τίποτα άλλο τέλος…

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ προγνωστικά

Για μένα η πρόκριση έχει κριθεί. Η Λίβερπουλ με τη νίκη της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι βρίσκεται με ενάμιση πόδι στον τελικό. Για να αποκλειστεί απαιτείται όχι μόνο ένα θαύμα, αλλά συνδυασμός θαυμάτων και αυτά σπανίζουν στις μέρες μας.

Η Βιγιαρεάλ μπορεί ως αουτσάιντερ να απέκλεισε Γιουβέντους και Μπάγερν, αλλά η Λίβερπουλ αποδείχθηκε άλλη ιστορία,. Σαφώς πιο δύσκολη. Τι ποντάρει κανείς στο συγκεκριμένο ματς; Θα πήγαινα στο διπλό», αλλά δεν μου κάνει κλικ η απόδοση. Θα ρισκάρω και θα ποντάρω στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μπουν στο ματς τουλάχιστον τρία γκολ. Το συνδυαστικό αυτό στοίχημα, το συναντάμε στο 1,98.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

21:00  ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ➡ 2 @ 3,35

22:00  ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ➡ goal/goal & over 2,5 @ 1,98