προγνωστικα μπασκετ bethome

Καλημέρα σας. Ο Ηρακλής πήρε πολύ εύκολα τη νίκη κόντρα στο Λαύριο, χθες, με 83-67, στο «Ιβανόφειο» και σε συνδυασμό με τον «άσο» και στο πρώτο μέρος επιβεβαιώθηκε η επιλογή μας στο παμε στοιχημα.

Σε μία ημέρα με πολλούς αγώνες, αλλά λίγες «καθαρές» επιλογές θα στραφούμε στη Γερμανία και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου (αν και κάποιες ομάδες έχουν χρωστούμενα παιχνίδια).

Μίτελντοϊτσερ – Αμβούργο Τάουερς Προγνωστικά

Και τη νέα σεζόν στην κορυφαία κατηγορία της χώρας θα βρίσκεται η Μίτελντοϊτσερ, καθώς με σερί 13-0 στο φινάλε νίκησε την Μπράουνσβαϊγκ, με 91-79. Πλέον θα είναι πιο χαλαρή και αυτό θα αποτυπωθεί στην εικόνα της στο παρκέ.

Από την πλευρά τους, οι Τάουερς θέλουν να εξασφαλίσουν την 7η θέση και θα το πετύχουν με μία νίκη στους εναπομείναντες δύο αγώνες τους. Ο τελευταίος είναι κόντρα στη Μπάμπεργκ εκτός έδρας, οπότε στο Βάισενφελς έχουν μία μεγάλη ευκαιρία, προκειμένου να μην πάνε στη Βαμβέργη για ένα ματς που μπορεί να τους στερήσει ακόμα και την είσοδο στα πλέι οφ.

Συνεπώς, θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για το θετικό αποτέλεσμα. Θα πάρουμε το «διπλό» στο -5,5, στο 1,80, στην Bet365, συνυπολογίζοντας το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι έχουν μόνο ήττες κόντρα στις ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη οκτάδα (0-15).

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Μίτελντοϊτσερ – Αμβούργο Τάουερς / 2 (-5,5) (1,80 @ bet365)