Μίλαν προγνωστικά

Κακή μέρα η χθεσινή αφού οι επιλογές μου όχι μόνο δεν επιβεβαιώθηκαν αλλά έμειναν και πολύ μακριά από αυτήν. Ακόμη και στο Μπέργμιγχαμ που είχαμε δύο γκολ, η εικόνα του ματς δεν ήταν για Over 2,5.

Σήμερα πηγαίνω σε δύο σημεία νίκης στα προγνωστικά στοιχήματος. Αποδόσεις της εποχής αφού το κίνητρο και το ενδιαφέρον της ρίχνει στα τάρταρα όμως αυτά είναι κάτι που τα έχουμε συνηθίσει μπαίνοντας στο φινάλε μιας σεζόν.

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ Προγνωστικά

Η Άρσεναλ έβγαλε αντίδραση μετά από τα άσχημα αποτελέσματα με τα οποία έχασε έδαφος όσον αφορά τη μάχη για την είσοδο στην 4άδα. Η νίκη επί της Γιουνάιτεντ και κυρίως η αυτοπεποίθηση που έβγαλε στο 3-1, δείχνουν ότι η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπορεί να παλέψει μέχρι τέλους για να πάρει αυτό που θέλει.

Ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια που έχει να δώσει στις εναπομείνασες αγωνιστικές είναι αυτό με την Γουέστ Χαμ σήμερα. Από πλευράς ονόματος, δυναμικής και πορείας αντιπάλου. Μπορεί να μετατραπεί σε εύκολο επειδή τη χρονική στιγμή αυτή, η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ίσως και να έχει το μυαλό της αλλού.

Σίγουρα θα έχει την κούραση. Ακόμη και αν τα “σφυριά” δείξουν τη σωστή νοοτροπία, το γεγονός ότι ακολουθεί ο αγώνας ρεβάνς των ημιτελικών με την Αϊντραχτ στην Φρανκφούρτη, το μικρό ρόστερ του Σκωτσέζου τεχνικού δεν βοηθάει. Η Γουέστ Χαμ έχει βγάλει τη σεζόν με ελάχιστους ποδοσφαιριστές και είναι πραγματικά άξια συγχαρητηρίων γι’ αυτό που έχει πετύχει. Σήμερα όμως πιστεύω ότι το έργο της είναι πολύ δύσκολο.

Το διπλό προσφέρεται χαμηλότερα του διπλασιασμού. Η Άρσεναλ έχει την ταχύτητα στην επίθεση για να δημιουργήσει προβλήματα και πλέον η ανασταλτική της λειτουργία ορίζεται από την γενικότερη καλή λειτουργία στο κράτημα της μπάλας και κυρίως της μεσαίας γραμμής της.

Μίλαν – Φιορεντίνα Προγνωστικά

Πάω και στην Ιταλία. Η Μίλαν υποδέχεται την Φιορεντίνα και μετά το δώρο της Μπολόνια πιστεύω ότι δεν θα θέλει να ανταποδώσει στην Ίντερ. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι ορίζει πλέον αυτή την τύχη της όσον αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με νίκη σήμερα κάνει ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο. Η Φιορεντίνα μπορεί στην μετά Βλάχοβιτς εποχή να έβγαλε αντίδραση και εικόνα που να μην την περιμέναμε όμως η τελευταία αναμέτρηση σκόρπισε προβληματισμό. Η Μίλαν έχει το μομέντουμ για να εκμεταλλευτεί την έδρα της και να πάρει μια νίκη, η απόδοση της οποίας είναι εποχιακή. Εδώ δεν παίζω με στοιχηματική αξία αλλά καθαρά με το κίνητρο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 2 (1.85)

Μίλαν – Φιορεντίνα 1 (1.65)