μπασκετ

Καλημέρα σας. Αυτό που φοβόταν ο Σάρας, αυτό που προβλημάτιζε κι εμάς χθες, έγινε πράξη στην ήττα της Μπαρτσελόνα, με 59-52 από την Μπάγερν στο Μόναχο. Έτσι η επιλογή στο παμε στοιχημα για «διπλό» ημίχρονο και «διπλό» τελικό δεν επιβεβαιώθηκε.

Αφήνουμε στην άκρη την Ευρωλίγκα, μέχρι να έρθουν τα πέμπτα παιχνίδια των πλέι οφ, και επιστρέφουμε στην Ελλάδα.

Ηρακλής – Λαύριο Προγνωστικά

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ηρακλή. Ο Γηραιός είναι στην τελευταία θέση -είτε του επιστραφούν οι βαθμοί, είτε όχι- και πλέον πρέπει να αρχίσει να νικά αν θέλει να έχει πιθανότητες παραμονής. Κι αυτές μόνο αν βάλει ξανά στο σακούλι τους τρεις βαθμούς που του έχουν αφαιρεθεί. Ειδάλλως έχει ήδη αποχαιρετήσει την κατηγορία.

Από την πλευρά του, το Λαύριο δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, καθώς δύσκολα θα προλάβει το τρένο των πλέι οφ. Φυσικά έχει εξασφαλίσει τη σωτηρία του και οι σκέψεις όλων είναι στη νέα σεζόν, με σκοπό να είναι καλύτερη από την τρέχουσα.

Με βάση τα παραπάνω, ο Ηρακλής θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει και θα τον στηρίξουμε. Για να πάρουμε καλύτερη απόδοση θα πάμε με τον «άσο» από ημίχρονο σε two way bets, στο 2,00 στη Winmasters. 

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Ηρακλής – Λαύριο / 1 ημίχρονο / 1 τελικό (2,00 @ Winmasters)