χριστοφορακης προγνωστικα αγγλιας 300422

Εξαιρετικά έχει κυλήσει η εβδομάδα μέχρι στιγμής αφού το βράδυ της Πέμπτης ήρθε ένα ακόμη απόλυτο στις επιλογές του Κόνφερενς Λιγκ. Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μπαίνουμε λοιπόν στο διήμερο και πάμε για ένα τέσσερα στα τέσσερα.

Ακολουθώ εννοείται τις επιλογές μου σε μονά πονταρίσματα. Τα πρωταθλήματα έχουν μπει στις τελευταίες τους στροφές και αυτό σημαίνει ότι το κίνητρο παίζει ίσως σημαντικότερο ρόλο και από τα αγωνιστικά νέα. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτά τα παιχνίδια που έχουν στοιχηματικά ενδιαφέρον. Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχω ξεχωρίσει σήμερα στα προγνωστικά στοιχήματος.

ΟΦΗ – Παναιτωλικός Προγνωστικά

Στο Ηράκλειο της Κρήτης έχουμε ένα ακόμη… αδιάφορο παιχνίδι για τα πλέι-άουτ της Σούπερ Λιγκ. Ο ΟΦΗ έκανε την υπερπροσπάθεια στο φινάλε να μπει στα πλέι-οφ όμως κάποιες σημαντικές ήττες εντός έδρας του στέρησαν αυτή τη δυνατότητα. Μία από αυτές σημειώθηκε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όταν ο Παναιτωλικός τον κέρδισε 3-2, σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της σεζόν.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στα πλέι-άουτ χωρίς βαθμολογικό κίνητρο. Με μοναδικό γνώμονα να παρουσιάσουν ένα όσο το δυνατόν καλύτερο πρόσωπο, τόσο ο Νίκος Νιόπλιας όσο και ο Γιάννης Αναστασίου, δυσκολεύτηκαν να κρατήσουν τους παίκτες τους “ζεστούς”. Αυτή είναι ίσως και η πιο δύσκολη δουλειά που έχει ένας προπονητής, όταν η ομάδα του δεν έχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο.

Το σημερινό παιχνίδι φαντάζει ιδανικό ώστε οι δύο ομάδες να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους και να προσφέρουν ένα ωραίο παιχνίδι με καλό ποδοσφαιρικό θέαμα. Δεν μπορώ να βάλω στο μυαλό μου ότι θα επικρατήσει η τακτική και δεν θα δούμε γκολ. Τόσο ο ΟΦΗ όσο και ο Παναιτωλικός έχουν τη δυνατότητα να βγάλουν ωραίες συνεργασίες και να βρουν δίχτυα. Η πρώτη μου επιλογή θα ήταν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες όμως θα ρισκάρω λίγο παραπάνω και θα πάω στο Over 2,5.

Άστον Βίλα – Νόριτς Προγνωστικά

Στο Μπέρμιγχαμ έχουμε ένα παιχνίδι από αυτά που αποκαλούμε “τελικούς” για μια από τις δύο ομάδες. Βέβαια θα μου πείτε πόσους τελικούς να παίξει η Νόριτς από την στιγμή που δείχνει ότι δεν μπορεί. Οφείλει τουλάχιστον να προσπαθήσει και να κυνηγήσει ό,τι μπορεί.

Η Άστον Βίλα από την πλευρά της είναι αδιάφορη βαθμολογικά σχεδόν για την μισή σεζόν. Δεν μπορεί να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω και ο Στίβεν Τζέραρντ αυτό που ψάχνει είναι να εκμεταλλευτεί τα παιχνίδια που απομένουν ώστε να χτίσει για την επόμενη χρονιά. Έχει το υλικό αλλά η αλήθεια είναι πως απογοητεύει στα περισσότερα παιχνίδια της. Όπως για παράδειγμα αυτό της τελευταίας αγωνιστικής με την Λέστερ, όπου πήγε χωρίς λόγο και αιτία σε ένα ματς τακτικής και δεν παρουσίασε ούτε μια κλασική ευκαιρία.

Η Νόριτς έτσι κι αλλιώς δεν έχει άμυνα από γρανίτη. Κάποια στιγμή στην αναμέτρηση θα αναγκαστεί να ψάξει γκολ και να ρισκάρει. Η Βίλα θα βρει χώρους να δράσει και με τις ατομικές ενέργειες των ποδοσφαιριστών της θα καταφέρει να δημιουργήσει χώρους ώστε να σκοράρει.

Το Over 2,5 που ακολουθώ μπορεί να βγει και μονόπλευρα αν και θεωρώ πιο πιθανό να δούμε ένα γκολ και από τους φιλοξενούμενους.

Προγνωστικά Στοιχήματος

ΟΦΗ – Παναιτωλικός ➡ Over 2,5 (2.02)

Άστον Βίλα – Νόριτς ➡ Over 2,5 (1.70)