αντυπας προγνωστικα

Εξαιρετική η χθεσινή μέρα για τη στήλη. Πέρασε ξεκούραστα η τριάδα που σας πρότεινε με απόδοση 6,6 (εάν είχε και άλλο ένα εξάρι θα ανησυχούσα… ), ενώ έστω και με τύχη πέρασε και το «διπλό» του 4,60!

Στην ανάλυση του αγώνα της Γουέστ Χαμ με την Άιντραχτ, ξεκαθάρισα ότι «προσωπικά θα τιμήσω και το διπλό στο 4,60». Και μπορεί η Γιουέστ Χαμ να είχε τρία δοκάρια (!!!), αλλά δεν πρόκειται να γίνω καλό παιδί και να γράψω, κρίμα, ήταν άτυχη. Γιατί άλλες φορές περιμένω ένα γκολ και τα χάνουν πάνω από τη γραμμή. Οπότε, όχι τρία, αλλά 13 δοκάρια να είχαν οι Άγγλοι.

Η βασική μας επιλογή στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν το Χ2 σε απόδοση 1,91 και οι Γερμανοί κέρδισαν με 2-1.

Στο Φέγενορντ – Μαρσέιγ η πρόταση ήταν να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μπουν τουλάχιστον τρία γκολ. Μπήκαν πέντε και το συνδυαστικό στοίχημα, σε απόδοση 1,98 (!) πέρασε από το ημίχρονο.

Εκεί που συναντήσαμε μικρή δυσκολία ήταν στο goal/goal της Λέστερ με την Ρόμα, με τους Άγγλους να κάνουν το 1-1 στο 67’.

Σήμερα το κουπόνι είναι πλούσιο, έχει αρκετά ματς, αλλά η στήλη θα ασχοληθεί μόλις με δύο. Κάτι που δεν το συνηθίζω στα προγνωστικά στοιχήματος, αλλά η απόδοση είναι 6,07. Πάμε να τα δούμε…

Μιοντάλεν – Μπρίνε προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες διαγράφουν οι δύο ομάδες, μετά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές. Η Μιοντάλεν έχει απολογισμό τρεις νίκες και μία ισοπαλία, ενώ η Μπρίνε δεν έχει ακόμα καταφέρει να πανηγυρίσει, ούτε βαθμό. Μετρά τέσσερις ήττες, όλες με το ίδιο σκορ. Και στα τέσσερα παιχνίδια ηττήθηκε με 2-1 και στο τελευταίο της μάλιστα, δικαίωσε τη στήλη, αφού είχε προτείνει goal/goal & over 2,5.

Λόγω της καλής παρουσίας των γηπεδούχων δεν θα ακολουθήσω την ίδια συνταγή και θα ποντάρω στη νίκη της Μιοντάλεν σε συνδυασμό με over 2,5.

Και ο «άσος» σε απόδοση 1, 78 είναι καλός, αλλά το 2,62 που δίνει το συνδυαστικό στοίχημα, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο.

Σαντχάουζεν – Σάλκε προγνωστικά

Μετά από πέντε σερί νίκες, η Σάλκε γνώρισε βαριά ήττα στο ντέρμπι με την Βέρντερ και είδε την αντίπαλό της να την προσπερνά στην βαθμολογία.

Η Σάλκε αγωνίζεται τώρα στην έδρα της Σαντχάουζεν, η οποία ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, μιας και απέχει οκτώ βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, με τρία ματς να απομένουν…

Η ομάδα που καίγεται για βαθμούς και είναι το φαβορί για τη νίκη, είναι φυσικά η Σάλκε. Το «διπλό» ομορφαίνει και μάλιστα αρκετά, αν στο ματς μπουν και τουλάχιστον τρία γκολ, κάτι που έχει συμβεί και στα επτά τελευταία ματς της Σάλκε! Γκολ μπαίνουν και στα παιχνίδια των γηπεδούχων, μιας και μετρούν οκτώ στα εννέα goal/goal…

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

18:00 ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ – ΜΠΡΙΝΕ ➡ 1 & over 2,5 @ 2,62

19:30 ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ – ΣΑΛΚΕ ➡ 2 & over 2,5 @ 2,32