prognostiko stoiximatos 27042022

Επιστροφή για τη στήλη μας στο Bethome.gr με νέες προτάσεις. Από τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, ξεχωρίσαμε την αναμέτρηση από την ημιτελική φάση στο φετινό κύπελλο Δανίας.

Σοντερίσκε – Οντένσε Προγνωστικά

Στα αρνητικά αποτελέσματα επέστρεψε η Σοντερίσκε, μετά και το εντός 0-1 από τη Βέιλε, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για τα πλέι άουτ του πρωταθλήματος. Για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να προσδώσει τα αναμενόμενα στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν, κινήθηκε στη μετριότητα και παρότι είχε δοκάρι λίγο πριν φινάλε, μια αμυντική αδράνεια στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, την άφησε με άδεια χέρια. Βρίσκεται έτσι ακόμη πιο κοντά στον υποβιβασμό, στο -11 πλέον από τη ζώνη παραμονής.

Αήττητο σερί πέντε αγώνων για την Οντένσε, στο οποίο και μετράει τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το διπλό που πανηγύρισε στην έδρα της Άαρχους. Βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω και μέχρι το ημίχρονο δεν έδειξε κάτι το αξιοσημείωτο. Στην επανάληψη ωστόσο ήταν πολύ καλύτερη και έστω και φινάλε κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή με πέναλτι. Οπότε και είναι στο -3 από την έβδομη θέση και τα μπαράζ για το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ίσως το κύπελλο να είναι πολυτέλεια για τη Σοντερίσκε, καθώς στο μυαλό της υπάρχει περισσότερο το θέμα παραμονής στην κατηγορία. Ωστόσο, κόντρα στην Οντένσε βρίσκει τον τρόπο να σκοράρει (7/8 μεταξύ τους ήταν με Goal/Goal), κάτι που περιμένουμε να κάνει και πάλι απόψε. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Σοντερίσκε – Οντένσε: Goal/Goal (1.85 @bwin)