Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Στροφή στην Βραζιλία χθες και ταυτόχρονα επιστροφή στις επιτυχίες, με 2/2 σημεία να επιβεβαιώνονται. Πάμε να δούμε  τις σημερινές επιλογές μου.

Απόψε διεξάγεται το πρώτο παιχνίδι του δεύτερου ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά από πλευράς στοιχήματος με αφήνει αδιάφορο, ειδικά με το σετ αποδόσεων. Θα έχει νόημα να ασχοληθεί κάποιος μόνο αν ποντάρει στην κόντρα της Λίβερπουλ, που δεν το συνιστώ! Επομένως μόνο ειδικά στοιχήματα για όποιον έχει έμπνευση γι’ αυτά. Εγώ προσωπικά αν έπαιζα κάτι θα ήταν να δοθεί πέναλτι, αλλά πάλι εγώ έβλεπα και λίγα γκολ στο χθεσινό παιχνίδι!

Υπάρχουν και οι επαναληπτικοί του κυπέλλου Ελλάδος, όπου έχω την αίσθηση πώς ο ΠΑΟΚ θέλει λίγο περισσότερο την πρόκριση από τον Ολυμπιακό και οι πρωταθλητές δεν τρομάζουν αυτή την εποχή. Απλά δεν ξέρω αν θα την πάρει με νίκη ή με ισοπαλία και το Χ2 δεν δίνεται σε καλή τιμή, όπως και η πρόκριση (για τα δικά μου γούστα).

Επειδή λοιπόν μου πηγαίνει καλά η Νότια Αμερική, με αυτήν θα ασχοληθώ απόψε, αν και δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, μόλις μία κράτησα, από τα παιχνίδια του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Μέλγκαρ – Ρασίνγκ Κλουμπ Προγνωστικά

Το παιχνίδι διεξάγεται στην Αρακίπα του Περού, σε υψόμετρο 2,335 μέτρων, κάτι που όσο να είναι θα δυσκολέψει τους φιλοξενούμενους που θεωρούνται σαφώς καλύτερη ομάδα. Πάντως η Μέλγκαρ όχι απλά είναι δυνατή εντός ως τώρα, μέσα στο 2022 έχει 6/6 νίκες στο γήπεδό της, χωρίς να δεχθεί καν γκολ! Αλλά δεν έχει παίξει και με αντίπαλο σαν την Ρασίνγκ, που είναι αήττητη το 2022, με 11 νίκες σε 15 αγώνες! Όμως και αυτή έχει 5/6 N/G στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Με αυτά τα δεδομένα, δεν μοιάζει τόσο απίθανο, όσο δείχνει η απόδοση που προσφέρεται, το να μην σκοράρει τουλάχιστον μία από τις δύο ομάδες! Το N/G στο 2,10 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

01:15 Μελγκάρ – Ρασίνγκ Κλουμπ N/G (2,10 @ Fonbet)