mantsester-siti

Να που οι “νεκρές” Δευτέρες μπορούν να δώσουν κέρδος και μάλιστα με απόλυτο επιλογών. Το γκολ του Κεν για την Γιουβέντους χάρισε το διπλό και μαζί με το Under 2,5 στο “Σέλχαρστ Παρκ”, επιβεβαιώθηκε μια ωραία δυάδα αγώνων.

Όλα αυτά πριν μπούμε σε μια ακόμη μάχη ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Τα ημιτελικά σε Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ και Κόνφερενς Λιγκ θα μας απασχολήσουν στο μεσοβδόμαδo κουπόνι στοιχήματος και η αρχή γίνεται από σήμερα με την σπουδαία αναμέτρηση στο Μάντσεστερ.

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης Προγνωστικά

Είναι το μεγάλο ντέρμπι των ημιτελικών Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης. Θα μπορούσαμε να έχουμε δύο ντέρμπι αν η Μπάγερν είχε αποκλείσει την Βιγιαρεάλ και έπεφτε πάνω στην Λίβερπουλ. Όμως τώρα θα πορευθούμε με μια και μόνο μεγάλη αναμέτρηση.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να πέρασε δύσκολα στον αγώνα ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης αλλά τελικά κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση. Κράτησε αυτό το 1-0, σκορ με το οποίο είχε επικρατήσει στην πρώτη αναμέτρηση στο “Έτιχαντ”. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πλευρά της μπορεί να απέκτησε προβάδισμα μετά τη νίκη της στο πρώτο ματς με την Τσέλσι εκτός έδρας όμως η ρεβάνς λίγο έλειψε να μετατραπεί σε εφιάλτη.

Τελικά οι Μαδριλένοι κατάφεραν να πάρουν στην παράταση αυτό που ήθελαν με το γκολ του Μπενζεμά και για μια ακόμη φορά στην ιστορία τους να περάσουν στα ημιτελικά. Δεν ξέρω αν θεωρούν τους εαυτούς τους φαβορί λόγω της κυριαρχίας που έχουν στη διοργάνωση όμως καθαρά αγωνιστικά σε καμία περίπτωση η Ρεάλ δεν μπορεί να θεωρηθεί φαβορί απέναντι στην Σίτι.

Σίγουρα μιλάμε για μια μονομαχία, η οποία θα κριθεί σε δύο αναμετρήσεις και όχι σε μια. Το ένα 90λεπτο δεν νομίζω ότι είναι ικανό να κρίνει την πρόκριση και με βάση αυτό το σκεπτικό ξεκινάω την ανάλυσή μου για τα στοιχήματα που θα ακολουθήσω.

Πάω λοιπόν στο πρώτο ποντάρισμα. Δεν περιμένω σκληρό παιχνίδι. Η Σίτι θα προσπαθήσει να ελέγξει το ρυθμό και θα έχει την κυκλοφορία της μπάλας. Πολλές πάσες και ο κλασικός τρόπος των σίτιζενς να βρουν χώρο δράσης. Δεν περιμένω δυναμικά μαρκαρίσματα και πάω στο να μην υπάρξει κίτρινη κάρτα πριν από το 30ο λεπτό.

Από εκεί και πέρα θα πάρω και ένα ποντάρισμα σε νίκη. Για την ακρίβεια ένα combo bet το οποίο πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιωθεί. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απόψε αλλά δεν νομίζω ότι το ματς θα ξεφύγει σε ρυθμό και σκορ. Θα καλυφθώ ακόμη και σε περίπτωση που η Ρεάλ πετύχει τουλάχιστον ένα τέρμα.

Παίρνω τον 1 μαζί με το  Under 4,5 το οποίο με καλύπτει και σε σκορ που φτάνουν ακόμη και στο 3-1 ή το 4-0. Να πω την αλήθεια μου περισσότερο βλέπω μια νίκη της Σίτι σε κλειστό σκορ, απλά προσπαθώ να καλυφθώ όσο γίνεται περισσότερο!

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης Καμία κάρτα πριν το 30′ (1.88)

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης  1&Under 4,5 ( 1.83)