αντυπας προγνωστικα στοιχηματοσ 220422

Η βόλτα της στήλης στην Σουηδία, αποδείχθηκε τραγική. Η τριάδα που πόνταρα, ούτε συγκινήσεις δεν μας προσέφερε. Η Χάμαρμπι κέρδισε στην έδρα της Ντέγκεφορς, αλλά τρία γκολ στο ματς δεν μπήκαν ποτέ, ενώ η Έλφσμποργκ δεν ισοφάρισε την Χέλσινμποργκ, προκειμένου να εμφανιστεί το goal/goal.

Η Μάλμε τέλος, έμεινε στο 0-0 με την Βάρναμο, οπότε το συνδυαστικό 2 & 2,5 ήταν μακριά, πολύ μακριά. Σήμερα η στήλη, πάλι με τρία ματς θα ασχοληθεί και μάλιστα με συμπαθητικές αποδόσεις. Πάμε να τα δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος, χωρίς πολλά πολλά.

Χάντερσφιλντ – Μπάρνσλεϊ προγνωστικά

Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι μεγάλη και αυτό άλλωστε φαίνεται και από μια απλή ματιά στην βαθμολογία.

Με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία της ματς, η Χάντερσφιλντ σχεδόν εξασφάλισε την είσοδο της στα πλέι οφ και τρέφει κάποιες μαθηματικές ελπίδες, μπας και πανηγυρίσει απευθείας άνοδο, κάτι που δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες.

Η Μπάρνσλεϊ ακολούθησε όλη την σεζόν, εκ διαμέτρου αντίθετη πορεία και ουσιαστικά υποβιβάστηκε. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και θα τους τιμήσω, σε συνδυασμό με το over 1,5, προκειμένου η απόδοση να φτάσει στο 1,95.

Νιούπορτ Κάουντι – Κόλτσεστερ προγνωστικά

Τρεις πόντους πίσω από τα πλέι οφ της ανόδου βρίσκεται η Νιούπορτ Κάουντι. Έχει ακόμα ελπίδες και είναι αυτονόητο ότι στο εντός έδρας ματς με την Κόλτσεστερ, δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για απώλειες. Άλλωστε, προέρχεται από δύο σερί ήττες και αν τριτώσει το κακό, η υπόθεση άνοδος θα τελειώσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι φιλοξενούμενοι με την καλή τους εικόνα το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα με τρεις νίκες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια, κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή. Θα παίξουν ελεύθερα, θα προσπαθήσουν να κάνουν την ζημιά, αλλά δεν γίνεται να μην πάω με το κίνητρο των γηπεδούχων. Και ο άσος» στο 1,78 είναι τίμιος.

Τβέντε – Σπάρτα Ρ. προγνωστικά

Εξαιρετική είναι η φετινή πορεία της Τβέντε και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους δεν ήταν αρκετοί αυτοί που πίστευαν στην έναρξη της σεζόν, ότι θα διεκδικούσε με αξιώσεις ακόμα και την 3η θέση. Την δεδομένη στιγμή απέχει τρεις πόντους από την Φέγενορντ και για να μπορέσει να διατηρήσει τις ελπίδες της, πρέπει να κάμψει την αντίσταση της Σπάρτα.

Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την παραμονή, δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος και μακάρι να κάνω λάθος. Γιατί θα ποντάρω στους γηπεδούχους και μάλιστα σε συνδυασμό με το να μπουν στο ματς, τουλάχιστον δύο γκολ. Το συνδυαστικό αυτό στοίχημα το συναντάμε στο 1,88.

Προγνωστικά Στοιχήματος

21:45 ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ ➡ 1 & over 1,5 @ 1,95

21:45 ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ – ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ  ➡ 1 @ 1,78

21:00 ΤΒΕΝΤΕ – ΣΠΑΡΤΑ Ρ. ➡ 1 & over 1,5 @ 1,88