αβραμιδης προγνωστικα στοιχηματοσ 210422

Μετά και από τα χθεσινά το εμπεδώσαμε, προφανώς η στήλη δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες της, στο στοίχημα όταν έρχεται, που νομοτελειακά έρχεται, μια τέτοια περίοδος, απαιτείται υπομονή και ψυχραιμία!

Στοιχεία που δεν είχε χθες η Τσέλσι στο παιχνίδι της, τα τρία από τα τέσσερα γκολ, με εξαίρεση το δεύτερο, που έχουν δεχθεί οι “μπλε” είναι ποδοσφαιρικά αστεία, προφανώς και δε δικαιώθηκε όχι μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και από την εικόνα τους η επιλογή μας να τους…στηρίξουμε! Στο Λίβερπουλ το γκολ που πέτυχε νωρίς η Λέστερ ευνοούσε τα σχέδιά μας για το over 2.75 ασιατικό, το παιχνίδι δεν…άνοιξε σε ότι είχε να κάνει με το σκορ αν και είχαμε φάσεις εκατέρωθεν,  στις καθυστερήσεις ισοφάρισε η Έβερτον!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Προγνωστικά

Με τη μεγάλη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας θα ασχοληθούμε αρχικά σήμερα, ο ΠΑΟΚ περιμένει στην Τούμπα στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό τον Ολυμπιακό, σέντρα στις 19:30! Tέσσερις σερί ήττες μετρά η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, οι δύο βέβαια από τη Μαρσέιγ σε παιχνίδια πολύ υψηλών απαιτήσεων, η τελευταία από τον Άρη στο ντέρμπι της πόλης! Ο Ρουμάνος τεχνικός ετοιμάζει την ομάδα του χωρίς τους τραυματίες Ελ Καντουρί και Βιεϊρίνια αλλά και το Μιχάι που αποβλήθηκε στο “Βικελλίδης”,  έτσι όπως κύλησε η σεζόν το Κύπελλο, το έχει κατακτήσει τέσσερις φορές σε πέντε χρόνια, είναι πλέον ο μεγάλος, και μοναδικός, στόχος του “δικεφάλου”! Την Κυριακή επέστρεψε, έπαιξε περίπου δεκαπέντε λεπτά και έδειξε σε καλή κατάσταση, μετά από πολύ καιρό ο Νέλσον Ολιβέιρα, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος να βρεθεί ακόμη και στο αρχικό σχήμα απόψε, προφανώς και το 4-2-3-1 θεωρείται δεδομένο!

Κάτι που δεν ισχύει για τον Ολυμπιακό που επίσης βρίσκεται σε κακό φεγγάρι, μετριότατος στην ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι “αιωνίων”, πρώτη φορά  τα τελευταία τριάμισι χρόνια που δεν καταφέρνει να πάρει τρίποντο σε τρία διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος! Η εικόνα σαφώς και προβληματίζει το Μαρτίνς που ίσως επιλέξει διάταξη με τρεις στην άμυνα, ο Πορτογάλος δεν έχει στη διάθεσή του τους τρεις κατεξοχήν πιο δημιουργικούς ποδοσφαιριστές του Αγκιμπού, Βαλμπουενά και Φορτούνη! Με τους δύο αντιπάλους να παίζουν κάτι σαν…το παιχνίδι της χρονιάς πολύ δύσκολα θα δούμε οποιασδήποτε μορφής ρίσκο, κρατήστε ότι ισχύει και ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, στοιχείο που θα κάνει τους γηπεδούχους ακόμη πιο προσεκτικούς, η λογική λέει ότι το σκορ θα κρατηθεί χαμηλά στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός! Επιλέγω ΟΧΙ GG ή OVER 2.5, oυσιαστικά καλύπτουμε πέντε διαφορετικά σενάρια, 1-0, 2-0, 0-0, 0-1,0-2, στο 2.02  η απόδοση! 

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μπαρτσελόνα Προγνωστικά

Την ήττα-αποκλεισμό στο Καμπ Νόου από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Γιουρόπα Λιγκ με 3-2, με 30.000 Γερμανούς να κάνουν κατάληψη στις εξέδρες και να προκαλούν…αναστάτωση σε όλα τα επίπεδα, διαδέχθηκε μια ακόμη εντός έδρας αποτυχία για την Μπαρσελόνα, 1-0 από την Κάντιθ, οι Καταλανοί φιλοξενούνται απόψε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ! No Pedri, no party για τους “μπλαουγκράνα”, ο κατά τα φαινόμενα νέος ηγέτης της ομάδας, σε πέντε παιχνίδια που έχει λείψει οι “μπλαουγκράνα” μετρούν ισάριθμες ήττες, θα μείνει ένα μήνα εκτός, σταθερά στα “πιτς” Σέρτζι Ρομπέρτο και Φάτι, επιστρέφουν Αραούχο και Πικέ, η ανασταλτική λειτουργία κόντρα στην Κάντιθ ήταν αποκαρδιωτική!

Αντιθέτως, περίφημα τα πηγαίνει σε αυτό το κομμάτι η Σοσιεδάδ, μετρά επτά διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια με ανέπαφη την εστία της άρα παραμένει και αήττητη, με πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες, αυτό το διάστημα! Το νέο πρόβλημα για τον Ιμανόλ ακούει στο όνομα Νταβίντ Σίλβα, ο…δημιουργός των “τσούρι ουρντίν” μένει εκτός με τραυματισμό, κανένας άλλος παίκτης στο ρόστερ δεν έχει τα ηγετικά χαρακτηριστικά του! Συνυπολογίστε και τους εδώ και καιρό απόντες Όιαρθάμπαλ, Μπαρενετσέα, Μονρεάλ και Κάρλος Φερνάτεθ και την έχετε την εικόνα, ούτως ή άλλως δε βγάζει και…φωτιές στην επίθεση η ομάδα από τη Χώρα των Βάσκων, μόνο σε ένα από τα 16 φετινά ματς στο γήπεδό της έχει καταφέρει να σκοράρει πάνω από μία φορά, 13 Φεβρουαρίου κόντρα στη Γρανάδα! Το περιμένω απολύτως οριακό σε ό,τι αφορά το σκορ, με…επιτελικές απουσίες αλλά και αρκετό ταλέντο εκατέρωθεν, επιλέγω 2-3 γκολ, στο 1.98 η απόδοση!   

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

19:30 ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ➡ ΟΧΙ GG ή OVER 2.5 @ 2.02

22:30 ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΑΡΣΕΛΟΝΑ ➡ 2-3 ΓΚΟΛ @ 1.98


To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (18-25 Απριλίου)

Mάντσεστερ Σίτι – Γουότφορντ

Μπρέντφορντ – Τότεναμ

Μπάγερν – Ντόρτμουντ

Λειψία – Ουνιόν

Ίντερ – Ρόμα

Λίβερπουλ – ‘Έβερτον

Μπαρσελόνα – Ράγιο Βαγιεκάνο

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​