Τότεναμ προγνωστικά

Πέρασε και δεν…ακούμπησε η στήλη την Πέμπτη, και αυτά τα βράδια είναι, δυστυχώς, στο πρόγραμμα, το μεγάλο σοκ ήταν αυτό του “Καμπ Νόου”! Σε ένα παιχνίδι πολύ ιδιαίτερων συνθηκών, με 30.000 Γερμανούς να βρίσκουν με κάποιο τρόπο εισιτήριο και να κερδίζουν κατά κράτος τη μάχη της εξέδρας, η Άιντραχτ κέρδισε κατά κράτος και τη μάχη στο χορτάρι, 3-0 προηγήθηκαν, 3-2 κέρδισαν οι “αετοί”, πήγε…περίπατο ο “άσος” σε συνδυασμό με over 1.5 που είχαμε επιλέξει! Όσο για το ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ στην Τούμπα, με την επιλογή να πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο η ελληνική ομάδα φτάσαμε πολύ πιο κοντά στην επιτυχία! Τρεις καθαρές, κλασικές ευκαιρίες είχε ο “δικέφαλος”, αστοχία, ατυχία, Μανταντά αλλά και…Κρέσπο, στην τελευταία φάση του ημιχρόνου σταμάτησε άθελά του, πεσμένος στο χορτάρι, την προσπάθεια του Άκπομ, δεν επέτρεψαν στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να βρει δίχτυα! Πάμε στα σημερινά προγνωστικά.

Τότεναμ – Μπράιτον Προγνωστικά

Από το Λονδίνο πιάνουμε σήμερα το νήμα, η σούπερ φορμαρισμένη και σε mode τετράδας Τότεναμ υποδέχεται την προερχόμενη από τη μεγάλη νίκη επί της Άρσεναλ στο “Έμιρέιτς”, Μπράιτον! Τέσσερα διαδοχικά τρίποντα μετρούν οι “σπερς”, το τελευταίο με το εντυπωσιακό 4-0 εκτός έδρας επί της Άστον Βίλα, ο Κόντε δηλώνει πως η ομάδα του έχει μυριστεί αίμα και είναι αποφασισμένη, αλλά και ικανή, να “σκοτώσει” τους αντιπάλους της! Ντόχερτι, Σκιπ και Τανγκάνγκα εκτός για τους Λονδρέζους, με εξαίρεση τον πρώτο, τη θέση του θα πάρει πιθανότατα ο Ρεγκιλόν, δεν επηρεάζει ιδιαίτερα η απουσία τους, με την τριάδα Κέιν, Σον και Κουλουσέβσκι…”δαιμονισμένη” οι Λονδρέζοι πολύ δύσκολα σταματιούνται! Προσθέστε και τον Μπεντανκούρ που δίνει ισορροπία στη μεσαία γραμμή και συνεργάζεται άψογα με το Χόιμπιεργκ και νάτο το μυστικό της επιτυχίας των τελευταίων αγώνων!

Όσο για την Μπράιτον, ομάδα που τα πηγαίνει σαφώς καλύτερα μακριά από το γήπεδό της, πάντα επικίνδυνη και υπολογίσιμη, πηγαίνει στο “Τότεναμ Χότσπερ Στέντιουμ” με ανεβασμένη ψυχολογία και τον Πότερ να ζητεί από τους φιλάθλους μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στο πρότζεκτ!  Με τη νίκη επί των “κανονιέρηδων” οι φιλοξενούμενοι έκαναν ένα βήμα παραπάνω μετά από την ισοπαλία με τη Νόριτς, είχαν προηγηθεί έξι διαδοχικές ήττες, στα θετικά η επιστροφή του Γουέμπστερ, στα αρνητικά η…βαριά αμυντική της γραμμή που δύσκολα θα τα βγάλει πέρα! Με τα επιθετικά όπλα τη γηπεδούχου κυρίως, σε αυτήν την κατάσταση δε βλέπω πως οι “γλάροι” θα αποφύγουν την ήττα στο Τότεναμ – Μπράιτον, περιμένω τo σκορ να τραβήξει την ανηφόρα, επιλέγω “άσο” και over 2.5, στο 2.35 η απόδοση! 

Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ Προγνωστικά

Από την Πρέμιερ στην Μπουντεσλίγκα, από το “Τότεναμ Στέντιουμ” στο “Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ”, η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ, σέντρα στις 16:30! Aπό εκτός έδρας νίκη 2-0 επί της Σουτγκάρδης προέρχονται οι Βεστφαλοί, δεν απειλούν την πρωτοπόρο Μπάγερν αλλά και δεν απειλούνται στη δεύτερη θέση, την επόμενη αγωνιστική πηγαίνουν στο Μόναχο για το “κλάσικερ”! Πολλές, και σημαντικές, οι απουσίες για τον Ρόζε, εκτός οι Χούμελς, Γκερέιρο, Μενιέ, Νταχούντ, Ρέινα και Μάλεν, τουλάχιστον είναι διαθέσιμος ο Χάαλαντ! Τα δώδεκα από τα δεκατέσσερα φετινά εντός έδρας παιχνίδια της Ντόρτμουντ είχαν τουλάχιστον τρία γκολ, τα δέκα από αυτά τα δώδεκα είχαν και τις δύο ομάδες να σκοράρουν, καταλαβαίνετε…πού πάει το πράγμα!

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που και οι “λύκοι”, με εξαίρεση ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων Δεκέμβρη-Γενάρη, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να σκοράρουν και μακριά από το γήπεδό τους, σίγουρα βοηθά και η λειψανδρία στην άμυνα των γηπεδούχων! Το 4-0 επί της Αρμίνια δίνει ψυχολογία στους φιλοξενούμενους, η επιθετική τους γραμμή με την προσθήκη του πολύπειρου Κρούζε είναι πολύ πιο λειτουργική, και κυρίως, αποτελεσματική, περιμένω να καταφέρουν να βρουν στόχο! Επιλέγω GG και over 2.5, στο 1.95 η απόδοση!   

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

14:30 TOTENAM -ΜΠΡΑΪΤΟΝ / ➡ 1 ΚΑΙ OVER 2.5 @ 2.35

16:30 NTOΡΤΜΟΥΝΤ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ / GG ΚΑΙ OVER 2.5 @ 1.95


To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας

Μπαρσελόνα – Άιντραχτ Φρ.

PSV – Λέστερ

Φέγενοορντ – Σλάβια Πράγας

Μπαρσελόνα – Κάντιθ

Μπίλεφελντ – Μπάγερν

Λεβερκούζεν – Λειψία

Φιορεντίνα – Βενέτσια