χριστοφορακης προγνωστικα στοιχηματοσ 130422

Αν το γκολ της Βιγιαρεάλ είχε έρθει έστω και δέκα λεπτά νωρίτερα, τότε νομίζω ότι το απόλυτο στα προγνωστικά στοιχήματος δεν θα έσπαγε. Ακόμη κι έτσι όμως, για ακόμη μια φορά φάνηκε η δύναμη του μονού πονταρίσματος αφού η χασούρα ήταν οριακή.

Το Τσάμπιονς Λιγκ συνεχίζεται και απόψε θα μάθουμε τις άλλες δύο ομάδες των ημιτελικών. Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από το ζευγάρι Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι ενώ η Βιγιαρεάλ γνωρίζει ότι πιθανότατα θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ.

Ατλέτικο – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Καμία μα καμία ομάδα δεν μπορεί στην Ευρώπη να αντέξει τον καλό αγγλικό ρυθμό. Φάνηκε χθες και με την Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία αν δεν είχε την ποιότητα και τον χαρακτήρα θα ήταν εκτός θεσμού. Να αντέξει μια ομάδα τον ρυθμό ενός αγγλικό συλλόγου σε μια βραδιά είναι πιθανό, να αντέξει σε δύο βραδιές όμως είναι απίθανο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να περιορίσει την Σίτι στο πρώτο ματς και να ηττηθεί μόλις με σκορ 1-0. Την κολακεύει το αποτέλεσμα, όχι γιατί η Σίτι έχασε τις απίθανες ευκαιρίες αλλά γιατί η Ατλέτικο βρισκόταν διαρκώς σε θέση άμυνας. Το να ακολουθήσει και σήμερα την ίδια τακτική νομίζω ότι δεν ωφελεί πουθενά. Ωστόσο ο Ντιέγκο Σιμεόνε γνωρίζει πως απέναντι σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο, δεν μπορεί να πάει να παίξει ανοιχτά.

Ο “κλεφτοπόλεμος” μάλλον θα πρωταγωνιστήσει ξανά και το ζητούμενο για την Ατλέτικο είναι να βρει έστω μια-δυο ευκαιρίες και να καταφέρει να τις εκμεταλλευτεί ώστε στην χειρότερη να οδηγήσει το ματς στην παράταση. Η Σίτι είναι το δεδομένο φαβορί τόσο για την πρόκριση όσο και για τη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι σε καλή κατάσταση, προέρχεται από το 2-2 με την Λίβερπουλ όπου κράτησε το +1 στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ και γνωρίζει ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του ματς, η Ατλέτικο θα αναγκαστεί να ανοιχτεί και να ρισκάρει.

Το διπλό θα αποτελέσει την επιλογή μου αφού το ματς νομίζω ότι θα ταιριάξει στην ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Λίβερπουλ – Μπενφίκα Προγνωστικά

Το μοναδικό ζευγάρι των προημιτελικών, το οποίο φαίνεται πως έχει κριθεί από το πρώτο κιόλας 90λεπτο. Η Λίβερπουλ επικράτησε 3-1 με το γκολ του Ντίαζ στο φινάλε και φυσικά θα πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα για να χάσει την πρόκριση.

Η Μπενφίκα μπορεί να απέκλεισε τον Άγιαξ στον προηγούμενο γύρο κάνοντας ένα σούπερ αμυντικά παιχνίδι όμως η Λίβερπουλ είναι μια άλλη υπόθεση. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δύσκολα θα μείνει στο μηδέν και έχει τη δυνατότητα να τελειώσει την όποια συζήτηση από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Οι αποδόσεις είναι αρκετά χαμηλές και για το λόγο αυτό θα πάρω ένα combo bet στον άσο με Goal/Goal.

 Προγνωστικά Στοιχήματος

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι ➡ 2 (1.86)

Λίβερπουλ – Μπενφίκα ➡ 1&Goal/Goal (2.55)