αντυπας προγνωστικα στοιχηματοσ 130422

Τραγική η χθεσινή βραδιά για τη στήλη στα προγνωστικά. Τραγική. Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε με την ψυχή στο στόμα την πρόκριση και δεν ήθελε πολύ η Τσέλσι να γράψει ιστορία.

Ακολούθησαν τους Ισπανούς, καθαρά λόγω απόδοσης, αλλά αυτοί δεν με δικαίωσαν. Το ίδιο συνέβη και με τα δύο παιχνίδια από την League One. Σε αυτή την κατηγορία, όπου οι ομάδες μας έχουν προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις μέσα στη χρονιά, χθες δεν πανηγυρίσαμε ούτε γκολ. Η Γουίγκαν έμεινε στο 0-0 με την Μπέρτον και πήγε άκλαυτη η πρόβλεψη για νίκη της, σε συνδυασμό με over 1,5.

Μακελειό είχαμε και στο τρίτο ματς, όπου η Ρόδεραμ συνέχισε την κατηφόρα. Ηττήθηκε με 3-0 από την Πόρτσμουθ, έμεινε για τρίτο σερί ματς χωρίς να βάλει γκολ και πλέον μπλέκει σε περιπέτειες αναφορικά με την άνοδο.

Στο μόνο που δικαιώθηκε η στήλη, ήταν που απέφυγε να ασχοληθεί με το παιχνίδι της Μπάγερν με την Βιγιαρεάλ. Και λίγοι ήταν αυτοί που γλίτωσαν από το συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο δεν ήρθε ούτε «άσος, ούτε over…

Στα σημερινά, το ενδιαφέρον εστιάζεται φυσικά στα άλλα δύο παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου και στα δύο υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί.

Λίβερπουλ – Μπενφίκα προγνωστικά

Μπορεί ο προπονητής της Μπενφίκα να δήλωσε ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να προκριθεί και να γυρίσει την ήττα με 3-1 του πρώτου αγώνα. Για να συμβεί αυτό, πρέπει η Λίβερπουλ να κατέβει με την U23 και πάλι δεν θα είναι και τόσο σίγουρο, ότι οι Πορτογάλοι θα τα καταφέρουν…

Οι αποδόσεις στη νίκη των γηπεδούχων είναι ιδιαίτερα μικρές και θέλοντας και μη, για να ασχοληθεί κάποιος με το ματς, πρέπει να κάνει παιχνίδι με τα γκολ. Και για να τα λέμε όλα, σε αυτά τα συνδυαστικά στοιχήματα, για να βρούμε αποδόσεις για τα γούστα της στήλης, πρέπει πάση θυσία να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι.

Θα πάρω το ρίσκο λοιπόν και θα ποντάρω στο να κερδίσει η Λίβερπουλ και να βάλει τουλάχιστον ένα γκολ η Μπενφίκα. Το 25,2 που δίνει το συνδυαστικό, έχει τύχη.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Το πρώτο παιχνίδι αποτέλεσε δυσφήμηση του ποδοσφαίρου. Είναι από τις στιγμές που αλλάζεις κανάλι και δεν έχεις πρόβλημα να βλέπεις διαφημίσεις. Ο στόχος των Ισπανών ήταν να μην δεχθούν γκολ και ο τρόπος με τον οποίο κατέβασε την ομάδα ο Σιμεονέ, έκανε το πούλμαν του Μουρίνιο να φαντάζει αυτοκινητάκι περιπτέρου.

Η Σίτι κατάφερε να πάρει τη νίκη, αλλά το 1-0 δεν της εξασφαλίζει την πρόκριση. Και το ερώτημα σε αυτό είναι ένα. Ποιος θα είναι ο τρόπος που ο Σιμεονέ θα προσεγγίσει το παιχνίδι; Θα παίξει και πάλι άμυνα και θα περιμένει μια δυο φάσεις για να σκοράρει; Θα παίξει πιο ανοιχτά; Στο μυαλό του Σιμεόνε, δεν μπορώ να μπω, οπότε θα ρίξω τα ζάρια και ελπίζω να μου χαμογελάσει η τύχη.

Θα πάρω το goal/goal στο 1,93.

Προγνωστικά Στοιχήματος

22:00 Λίβερουλ – Μπενφίκα ➡ 1 & goal/goal (2,52)

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι ➡ goal/goal (1,93)