λιβερπουλ προγνωστικα στοιχηματοσ

Ένα ακόμη βράδυ του 50% το χθεσινό, όσο κινούμαστε σε αποδόσεις αυτού του ύψους δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο, προφανώς εχθρός του καλού είναι το καλύτερο! Ρεάλ και Τσέλσι ήταν αυτές που δικαίωσαν τα προγνωστικά στοιχήματος μας, η αλήθεια είναι ότι με το 2-0 της αγγλικής ομάδας κάλλιστα θα μπορούσε να είχε κλείσει πολύ το ματς με την προοπτική της παράτασης! Από τη στιγμή, όμως, που έγινε και το 3-0 για τους φιλοξενούμενους η επίθεση ήταν μονόδρομος για τους “μερένγκες”, βρήκαν το γκολ που χρειάζονταν, το χρειαζόμασταν κι εμείς για το gg και over 2.5! Σε αντίθεση με ό,τι συνέβη στη Μαδρίτη τα πράγματα στο Μόναχο σε καμία περίπτωση δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε, από τη στιγμή που το ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ η επιλογή μας, σε” άσο” ημίχρονο “άσο” τελικό και over 2.5, θυμίζω, είχαμε καταλήξει, είχε ήδη ¨ακυρωθεί”, η Μπάγερν ούτε νίκη πήρε εν τέλει ούτε και πρόκριση, θρίαμβος της Βιγιαρεάλ με το 1-1!

Λίβερπουλ – Μπενφίκα Προγνωστικά

Από αγγλικό έδαφος  θα αρχίσουμε σήμερα τη…βόλτα μας, γνωρίζοντας, μετά από τα χθεσινά,  ότι σε περίπτωση που σφραγίσει απόψε το εισιτήριο για τους “4” θα βρει απέναντί της όχι την Μπάγερν αλλά τη Βιγιαρεάλ, η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Μπενφίκα, 3-1 είχαν επικρατήσει οι “κόκκινοι” στο “Ντα Λουζ”! Κρίνοντας και από τις δηλώσεις του Κλοπ το παραλίγο πάθημα με την Ίντερ έγινε μάθημα, ο Γερμανός ζήτησε ουσιαστικά από τους παίκτες του, τους έχει όλους στη διάθεσή του, επιθετικότητα και πίεση στον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό! Το τελευταίο άλλωστε που θα ήθελαν οι γηπεδούχοι μετά από ένα άκρως απαιτητικό 2-2 με τη Σίτι για το πρωτάθλημα και πριν από ένα επίσης υψηλότατου συντελεστή δυσκολίας “ραντεβού” με τους “πολίτες” για το Κύπελλο θα ήταν…οποιουδήποτε είδους μπλέξιμο!

Από την πλευρά τους οι Πορτογάλοι έχουν και αυτοί ντέρμπι να ακολουθεί, αντιμετωπίζουν την Σπόρτινγκ στο “Ζοζέ Αλβαλάδε” την Κυριακή, ο Βερίσιμο που δεν έχει στη διάθεσή του το Ράφα Σίλβα επιμένει ότι τίποτε δεν έχει κριθεί, να σας πω την αλήθεια δεν τον πιστεύω και πολύ, δηλαδή καθόλου! Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τεράστια, η Λίβερπουλ έχει το προηγούμενο της Ίντερ και βλέπει το δρόμο για το Παρίσι να γίνεται ολοένα και πιο…ομαλός, δε νομίζω ότι θα επιτρέψει την παραμικρή αμφισβήτηση της κυριαρχίας της! Επιλέγω “άσο” ημίχρονο, “άσο” τελικό και over 1.5, στο 1.93 η απόδοση στο STOIXIMAN! 

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Στη Μαδρίτη μας περιμένει το…ντέρμπι της βραδιάς, η Ατλέτικο υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι, 1-0 είχε επικρατήσει η αγγλική ομάδα στο “Έτιχαντ” πριν από οκτώ βράδια! Κλείνοντας τα αυτιά του στην κριτική που του ασκήθηκε για το 5-5-0 του π΄ρωτου αγώνα ο Σιμεόνε δήλωσε πως δε σκοπεύει να αλλάξει ούτε κι απόψε την τακτική του, η αλήθεια είναι πως δεν έχει λόγο να το κάνει, αυτή η Ατλέτικο μόνο με…κλεφτοπόλεμο μπορεί να κοντράρει την ομάδα του Γκουαρντιόλα! Ο Αργεντινός προπονητής δε θα έχει και πάλι στη διάθεσή του Ερρέρα και Χιμένες, έκανε αρκετά εκτεταμένο rotation στο πρωτάθλημα με τη Μαγιόρκα και το πλήρωσε, ήττα 1-0 στις Βαλεαρίδες για τους “ροχιμπλάνκος”!

Ρουμπέν Ντίας και Γουόκερ επιστρέφουν για τους “πολίτες”, εκτός ο τιμωρημένος Ζεσούς, η εικόνα της Σίτι στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ ήταν έως και εντυπωσιακή κι ας μην πήρε τη νίκη, δείχνει απολύτως έτοιμη και, κυρίως, πολύ φρέσκια στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν με τον Ντε Μπρόινε να έχει βρει για τα καλά τη φόρμα του! Μοναδικό ζήτημα για τους “πολίτες” η ανασταλτική τους λειτουργία κόντρα σε μια ομάδα που απόψε, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι, θα ψάξει το γρήγορο transition, με την αμυντική της γραμμή παραδοσιακά πολύ μακριά από την περιοχή της ίσως να έχει θέματα! Η φετινή Ατλέτικο, κι ας γύρισε στο…παρελθόν της στο πρώτο ματς, δε μοιάζει και τόσο πολύ με ό,τι είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, για τη Σίτι τα ξέρουμε, βρίσκω αξία με τόσο ποιότητα στο χορτάρι στο over 2.5 που είναι και το αουτσάιντερ, στο 2.07 η απόδοση στο STOIXIMAN!  

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

22:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ / 1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ / 1 ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ OVER 1.5 @ 1.93

22:00 AΤΛΕΤΙΚΟ – Μ. ΣΙΤΙ / OVER 2.5 @ 2.07