μαρινκοβιτς, μπασκονια, ενος

Καλημέρα σας. Σα να μας άκουσε χθες η Μπούρσασπορ, που δεν γκρέμισε αυτό που είχε χτίσει τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στον αγώνα της με την Μπαχτσεσεχίρ, της οποίας προηγήθηκε ακόμα και με 20 πόντους, αλλά εν τέλει νίκησε με μόλις δύο (80-78). Θετικός ήταν, λοιπόν, ο απολογισμός μας στο παμε στοιχημα

Μετά το πέρασμά μας από την Τουρκία, θα επιστρέψουμε στην Ισπανία και σε μία ομάδα που μας έχει δικαιώσει αρκετές φορές, κυρίως στην Ευρωλίγκα.

Σαν Πάμπλο Μπούργος – Μπασκόνια Προγνωστικά

Τη μάχη της για να αποφύγει μία εκ των δύο τελευταίων θέσεων στη Liga Endesa δίνει η Μπούργος, που πλέον βρίσκεται εκτός της ζώνης του υποβιβασμού. Για να το πετύχει χρειάζεται καλύτερο ρεκόρ από αυτό που είχε στα πιο πρόσφατα πέντε (1-4) και βελτιωμένη εικόνα στο σπίτι της.

Τραγική στο δεύτερο ημίχρονο με την Γκραν Κανάρια, την προηγούμενη εβδομάδα στη Βιτόρια, ήταν η Μπασκόνια, που ηττήθηκε εύκολα από τους νησιώτες με 86-70. Οι Βάσκοι θέλουν να δείξουν ότι αυτό το ματς ήταν μία παρένθεση στην καλή τους πορεία μετά τη διακοπή.

Θεωρούμε ότι το ανωτέρω ισχύει και για αυτό θα ποντάρουμε στο «διπλό», στο 1,70, στην Bet365. Άλλωστε, αν η Μπασκόνια θέλει να έχει βλέψεις για να διατηρηθεί στην οκτάδα, πρέπει να παίρνει τα παιχνίδια της με αντιπάλους τέτοιου βεληνεκούς.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:00 Σαν Πάμπλο Μπούργος – Μπασκόνια / 2 (1,70 @ Bet365)