ismael-besiktas

Αρνητικά έκλεισε το ταμείο της χθεσινής στήλης, με την Ροσάριο να γυρίζει το ματς τα ξημερώματα απέναντι στην Κολόν, αλλά να μην καταφέρνει να το υπερασπιστεί ως το τέλος για να χάσουμε το δυνατό μας σημείο στον άσο. Νωρίτερα χάθηκε και το Goal/Goal στο ΝιουκάστλΓουλβς, με τους “λύκους” να αφυπνίζονται επιθετικά μόνο στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα. Μας πλήρωσαν τουλάχιστον οι Πολωνοί με το Over 2.5 στο ΠογκόνΒίσλα Πλοκ για να κλείσουμε την Παρασκευή στις -30.6 μονάδες.

Στη διαλογή για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος υπήρξε ξεκάθαρος μπούσουλας στην αποφυγή των ομάδων που έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, οπότε θ’ ασχοληθούμε ξώφαλτσα με τα πολύ εμπορικά πρωταθλήματα.

Μπεσίκτας – Αλάνιασπορ

Δυνατό σημείο σήμερα, για ακόμη μία φορά από την Τουρκία. Κομβικότατο παιχνίδι για την 4αδα το Μπεσίκτας – Αλάνιασπορ, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν αυτή την στιγμή το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο της Superlig.

Η Μπεσίκτας γύρισε σελίδα στην διακοπή των εθνικών ομάδων που προηγήθηκε, νεός προπονητής των “αετών” ο Βαλεριέν Ισμαέλ. Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο 46χρονος Γάλλος ήταν στην Τσάμπιονσιπ, έκατσε στον πάγκο των Μπάρνσλεϊ και Γουέστ Μπρομ για 75 παιχνίδια σύνολο και μετακόμισε στην Πόλη με στόχο να φτιάξει ένα project στα πρότυπα της Πρέμιερ Λιγκ. Τουλάχιστον οι προπονήσεις του είναι στα πρότυπα της κορυφαίας λίγκας, “τρέχει” τους παίκτες, έκανε ξεσκαρτάρισμα και έχει κερδίσει τα αποδυτήρια. Το πρώτο δείγμα της ομάδας την προηγούμενη αγωνιστική ήταν εξαιρετικό. Ήταν πολύ καλή στην Τραπεζούντα, επέβαλλε το ρυθμό της, είχε ενέργεια, τρεξίματα και άξιζε να σπάσει το αήττητο εντός έδρας σερί της πρωτοπόρου και μέλλουσας πρωταθλήτριας.

Η Αλάνιασπορ από την άλλη παρά τις νίκες, έμοιαζε ξεθυμασμένη, με έλλειμμα ενέργειας στα δύο τελευταία παιχνίδια της απέναντι σε “μελλοθάνατες”. Πολύ λίγα πράγματα στο δημιουργικό κομμάτι και κόντρα στην Γκιόζτεπε και κόντρα στην Ρίζεσπορ, με την δεύτερη υπέφερε να κρατήσει το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο.

Το κλίμα στην Μπεσίκτας έχει αλλάξει με το νέο καθεστώς, το project Ισμαέλ είναι φιλόδοξο και το πρώτο δείγμα του ενθαρρυντικό. Θα δεχθεί ισχυρό πλήγμα αν δεν καταφέρουν να βγουν Ευρώπη οι περσινοί πρωταθλητές και το σημερινό παιχνίδι είναι must win απέναντι στην άμεση ανταγωνίστρια για την 4η θέση. Θα στηρίξουμε την Μπεσίκτας στον άσσο του 1.88, κοντράροντας παράλληλα και την πρόσφατη μετριότατη εικόνα της Αλάνιασπορ.

Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός

Στην Τρίπολη θα κάνουμε ποντάρισμα στα γκολ κυρίως λόγω απόδοσης. Ο Αστέρας μπήκε ορεξάτος στα play-out, ήταν πειστικός και στα δύο παιχνίδια του. Κυριάρχησε και στο 0-2 επί του Βόλου και εντός με τον Ατρόμητο την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά έπεσε πάνω σε έναν εξαιρετικό Γιαννιώτη. Ορεξάτος και ο Ιωνικός στο μίνι πρωτάθλημα, άνετος πλέον βαθμολογικά στο +9 από τα μπαράζ, πλούσια τα τελευταία παιχνίδια του, στο Over πήγαν τα 4/5 και τα 6/8 τελευταία. Μπορεί να κάνει το παιχνίδι του και στην Τρίπολη και να συμβάλλει σε ένα ακόμη μεγάλο σκορ, όπως στο 2-3 της κανονικής διάρκειας. Θα ποντάρουμε στο Over 2.5, από τη στιγμή που προσφέρεται στο 2.30.

Βέλεζ – Μπόκα

Ποντάρισμα στην αξία των γκολ θα κάνουμε και στο Μπουένος Άιρες τα ξημερώματα. Η Βέλεζ έγινε πιο επιθετική με την αλλαγή προπονητή, με τον Βακάρι στον πάγκο έκανε ανατροπή υποδεχόμενη τη Λανούς (3-1) και μεσοβδόμαδα έχασε 4-1 στη Λα Πλάτα από την Εστουδιάντες για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Η Μπόκα επιβεβαίωσε τα αμυντικά της προβλήματα και στην Κολομβία την Τρίτη, σκόρπισε το μομέντουμ από το διπλό στο Superclasico με 4 γκολ παθητικό από Άρσεναλ Σαραντί και Ντεπορτίβο Κάλι, μόλις δύο φορές κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 10 παιχνίδια του 2022. Αμφότερες έχουν την ποιότητα να βρουν από τουλάχιστον ένα γκολ και θα ποντάρουμε στο Goal/Goal όταν οι book μας το προσφέρουν σε απόδοση 2.31.

Το παρολί

Πάμε να φτιάξουμε και στο σαββατιάτικο παρολί μας με τρεις επιλογές από Τουρκία, Ιταλία και Πορτογαλία σε απόδοση 5.05.

Πρώτο σημείο το Χ2 & Over 1.5 (1.70) στο Ρίζεσπορ – Κόνιασπορ. Σε πολύ δεινή βαθμολογική θέση η Ρίζεσπορ, στο -10 από την “σωτηρία”. Ήταν βελτιωμένη στα δύο τελευταία παιχνίδια της, αλλά θα έχει μεγάλη πίεση σήμερα, θα αναγκαστεί να ρισκάρει και αυτό βολεύει την Κόνιασπορ να κάνει το παιχνίδι της στο χώρο. Με τεράστιο κίνητρο και η ομάδα του Ικονίου, ονειρεύεται “αστέρια” και είναι πολύ πιο κοντρολαρισμένη ομάδα.

Δεύτερο σημείο το διπλό (1.65) της Γιουβέντους στην Σαρδηνία. Οι “μπιανκονέρι” αδικούνται κατάφορα από την ήττα στο ντέρμπι με την Ίντερ, είχαν ενέργεια, πολλά τρεξίματα, πίεσαν, έφτιαξαν ευκαιρίες και δεν απειλήθηκαν. Προβλέπουμε πεισμωμένη εμφάνιση απόψε στην έδρα της Κάλιαρι, που την έχει πάρει ξανά ο κατήφορος με τέσσερις σερί ήττες και συντελεστή τερμάτων 1-11! Σύμμαχός μας και η εξαιρετική παράδοση που έχει η Γιούβε στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Και κλείνουμε την τριάδα με το Over 2.5 (1.80) στο Τοντέλα – Σπόρτινγκ. Οι γηπεδούχοι προέρχονται ίσως από την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση στο διπλό επί της Μαρίτιμο (1-3).  Ανοιχτά τα παιχνίδια τους και με τον Κάμπος στον πάγκο, στο Over 3.5 πήγαν και τα τρία τελευταία τους, έχοντας τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας. Μπορούν να συμβάλλουν σε ένα ακόμη μεγάλο σκορ απέναντι σε μία Σπόρτινγκ πλήρη, που πρέπει να κερδίσει και να περιμένει.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:30 | Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός | Over 2.5 (2.30 @ Bet365)

20:30 | Μπεσίκτας – Αλάνιασπορ | 1 (1.88 @ Winmasters)

03:30 | Βέλεζ Σάρσφιλντ – Μποκα Τζούνιορς | Goal/Goal (2.31 @ Betshop)

Παρολί

16:00 | Ρίζεσπορ – Κόνιασπορ | Χ2 & Over 1.5 (1.70 @ Stoiximan)

21:45 | Κάλιαρι – Γιουβέντους | 2 (1.65 @ Stoiximan)

22:30 | Τοντέλα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας | Over 2.5 (1.80 @ Stoiximan)

Χινάρι

16:30 | Κολωνία – Μάιντζ | Χ (3.43 @ Betshop)

“Μπόμπα”

19:00 | Ίντερ – Βερόνα | 2 DNB (6.60 @ Betshop)

Σκόρερ

15:00 | Κάντιθ – Μπέτις | Χουάνμι Anytime Σκόρερ (3.40 @ Bet365)


To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας

  • Άστον Βίλα – Τότεναμ
  • Σαουθάμπτον – Τσέλσι
  • Μπάγερν – Άουγκσμπουργκ
  • Γκρόιτερ Φιρτ – Γκλάντμπαχ
  • Ίντερ – Βερόνα
  • Λεβάντε – Μπαρσελόνα
  • Λειψία – Χοφενχάιμ

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια