ερτελ, ρεαλ

Καλημέρα σας. Επιστροφή στην Ευρωλίγκα, επιστροφή στις επιτυχίες στο παμε στοιχημα, αφού η Μακάμπι, όχι μόνο υπερασπίστηκε το χάντικαπ των 10,5 πόντων, αλλά νίκησε στη Βαρκελώνη την Μπαρτσελόνα, με 104-80, επιβεβαιώνοντας και το Over 149,5 πόντοι.

Στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση θα μείνουμε για την τελευταία πλήρη αγωνιστική.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου Προγνωστικά

Τη νίκη για να αποφύγει την Αναντολού Έφες (ή τη Μακάμπι) θέλει η Ρεάλ, που αν πάρει το αποψινό ματς θα τερματίσει δεύτερη και θα στείλει τον Ολυμπιακό τρίτο. Σε αυτήν την περίπτωση θα βρει απέναντί της στα πλέι οφ τη Μονακό. Πάντως, το ζητούμενο για τους Μαρδιλένους είναι να αποκτήσουν ρυθμό εν όψει της κρίσιμης συνέχειας και θα τους βοηθήσει το γεγονός ότι οι απουσίες τους έχουν περιοριστεί στο ελάχιστον (Αλοθέν).

Χωρίς κίνητρο κατάταξης είναι η Μπάγερν, που θα βρίσκεται στα πλέι οφ ως όγδοη και θα κοντραριστεί με την Μπαρτσελόνα. Οι Βαυαροί δίνουν το έβδομο παιχνίδι τους σε διάστημα 13 ημερών και η κόπωση είναι εμφανής.

Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα μπουν με το πόδι στο γκάζι και θα πάρουν από νωρίς το πάνω χέρι στην αναμέτρηση. Για αυτό θα ποντάρουμε στον «άσο» στο -4,5 στο ημίχρονο, στο 1,80, στην Bet365. Αν και ακόμα πιο ασφαλής επιλογή θα ήταν ο «άσος» στο -7,5 με το τέλος της τρίτης περιόδου.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου / 1 (-4,5) ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ (1,80 @ Bet365)