Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Δεν πήγε καλά η επιλογή της Τρίτης, αφού η Φόρεστ Γκριν σκόραρε πριν λήξει το ημίχρονο και πήρε και τη νίκη. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Μετά το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου για να είμαι ειλικρινής μετάνιωσα που δεν κόντραρα χθες την Μπάγερν, αν και πίστευα πώς δεν θα κερδίσει, σήμερα διεξάγονται προημιτελικοί σε Γιουρόπα και Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ, με τους οποίους θα ασχοληθώ.

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Σίγουρα το έργο του ΠΑΟΚ είναι το δυσκολότερο που έχει να αντιμετωπίσει φέτος, ειδικά στην εντυπωσιακή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η Μαρσέιγ αυτή την περίοδο. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο αδύναμη η ομάδα του Λουτσέσκου ώστε να προσφέρεται σε τόσο υψηλή απόδοση το να μην χάσει. Και ας μην ξεχνάμε πώς με την κατάργηση του κανονισμού για το εκτός έδρας γκολ, δεν αποκτά και τόσο τεράστια σημασία το πρώτο παιχνίδι μίας διπλής αναμέτρησης. Πάντως ήδη μέσα σε λίγα λεπτά υπήρξε μία πτώση στην επιλογή που αποφάσισα να κρατήσω, το Χ2 (Δ.Ε) του ΠΑΟΚ, πλέον στο 2,85 στην Fonbet.

Λέστερ – PSV Προγνωστικά

Η Λέστερ έχει μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο, όπως θα συνέβαινε και με οποιαδήποτε αγγλική ομάδα, στο Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Και αυτό καθώς το επίπεδο του αγγλικού πρωταθλήματος είναι πολύ μακριά από οποιοδήποτε άλλο στην Ευρώπη. Και παίζοντας στην έδρα της έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη απόψε απέναντι στην PSV, παρόλο που η αντίπαλος της έχει να χάσει καιρό. Αλλωστε δεν αντιμετώπισε κάποια τόσο δυνατή ομάδα όσο το σύνολο του Ρότζερς που έχει τέσσερις σερί νίκες στην έδρα του. Ο άσος της Λέστερ στο 2,15 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

22:00 Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ Χ2 (Δ.Ε) (2,85 @ Fonbet)

22:00 Λέστερ – PSV 1 (2,15 @ Fonbet)

To νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!​

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους 7 αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως και 21.000 ευρώ αυτό το Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας (4-10 Απριλίου 2022)

  • Αστον Βίλα – Τότεναμ
  • Μονακό – Τρουά
  • Μπάγερν – Αουγκσμπουργκ
  • Σασουόλο – Αταλάντα
  • Αγιαξ – Σπάρτα Ρότερνταμ
  • Γκιμαράες – Πόρτο
  • Βιγιαρεάλ – Αθλέτικ Μπιλμπάο

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​