χριστοφορακης προγνωστικα 070422

Εξαιρετική η χθεσινή ημέρα. Με αποδόσεις άνω του διπλασιασμού και εύκολη επιβεβαίωση, πήραμε το απόλυτο στα προγνωστικά στοχήματος και πορευόμαστε με αυτή την επιτυχία στις αποσκευές μας για τη μάχη στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δέχθηκα αρκετά μηνύματα για το Under 2,5 στην αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με την Μπάγερν. Είχα γράψει και στο κείμενο πως το σημείο είχε αρκετό ρίσκο και ότι δεν θα ήταν εύκολο να επιβεβαιωθεί. Πάτησα όμως πάνω στην τακτική που ακολουθεί ο Ουνάι Έμεριχ στα μεγάλα ματς.

Το γεγονός ότι η Βιγιαρεάλ προηγήθηκε σίγουρα βοήθησε αφού οι Ισπανοί κλείδωσαν τους υπόλοιπους χώρους. Στην αναμέτρηση της Αγγλίας ίσως και να φοβήθηκα το ξερό διπλό αλλά σημασία έχει ότι έστω και με κάλυψη, έγραψε νίκη στο κοντέρ.

Λειψία – Ατάλαντα Προγνωστικά

Πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Δείχνει να ξεμένει από βενζίνη το σούπερ καρ του Γκασπερίνι. Η Αταλάντα πληρώνει το κοντό ρόστερ και τα πολλά παιχνίδια. Συνυπολογίστε και τους πολλούς τραυματισμούς αλλά και τις σημαντικές απουσίες. Μπορεί να ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λεβερκούζεν από τη φάση των “16” όμως η Λειψία είναι μια διαφορετική περίπτωση.

Είναι πιο ομάδα για να το πω απλά και δεν είναι τόσο αφελές το παιχνίδι της. Οι Γερμανοί θα είναι προετοιμασμένοι για το παιχνίδι των Ιταλών και γνωρίζουν πως όχι μόνο πρέπει να φτάσουν στη νίκη αλλά αν το κάνουν και με διαφορά δύο τερμάτων, τότε τα πράγματα θα είναι καλύτερα στη ρεβάνς. Αν μπορούν να το κάνουν; Ναι πιστεύω ότι μπορούν και θα δώσουν ένα 90λεπτο, στο οποίο η ποιότητά τους μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επιλέγω και εδώ ένα combo bet και δεν παίρνω τον απλό άσο.

Πάω με 1&Over 1,5 αφού δεν πιστεύω ότι το ματς θα μείνει στο 1-0.

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ Προγνωστικά

Έφτασε και η μεγάλη μέρα του ΠΑΟΚ. Βρίσκεται στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και αν θέλουμε να το πάμε πιο μακριά, τότε θα πούμε ότι η κλήρωση στο μονοπάτι των ημιτελικών στάθηκε στο πλευρό του αφού αποφεύγει τις Ρόμα, Λέκτερ και Αϊντχόφεν.

Αλλά κάθε πράγμα στο καιρό του θα μου πείτε. Απλά δεν θεωρώ κακό να έχουν στο μυαλό τους οι άνθρωποι του δικεφάλου ότι αν καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των Μασσαλών, τότε αποφεύγουν ένα δυνατό όνομα για να διεκδικήσουν εισιτήριο για τον τελικό. Αυτή η σκέψη πιστεύω ότι θα παίξει το ρόλο της και το ματς δεν θα ξεφύγει σε ρυθμό και γκολ.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο τελευταίο του ματς, όπως το είχαμε προβλέψει σε αυτήν εδώ την στήλη και τώρα ετοιμάζεται για το μεγάλο του παιχνίδι. Δεν θα πάει να το παίξει ο Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά θα πάει να αυξήσει έστω και στο ελάχιστο τις πιθανότητες πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς.

Η Μαρσέιγ είναι σε καλή κατάσταση, σκοράρει, τρέχει. Θα είναι έγκλημα να την αφήσει ο ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι της και για το λόγο αυτό θα ακολουθήσω το Under 2,5.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λειψία – Ατάλαντα ➡ 1 & Over 1,5 (1.98)

Μαρσέιγ – ΠΑΟΚ ➡ Under 2,5 (1.91)


Το νέο Golden 21 έφτασε στο Pamestoixima.gr και είναι δωρεάν για όλους!

Με το Golden 21 προβλέπεις σε ποιους αγώνες θα μπουν ακριβώς 21 γκολ και διεκδικείς έως 21.000 ευρώ κάθε Σαββατοκύριακο. Οι προβλέψεις μου για το Golden 21 αυτής της εβδομάδας.

ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης
Βόλος – Λαμία
Άρσεναλ – Μπράιτον
Άστον Βίλα – Τότεναμ
Ίντερ – Βερόνα
Ρόμα – Σαλερνιτάνα
Κάλιαρι – Γιουβέντους

*Ο διαγωνισμός είναι δωρεάν & δεν απαιτείται κατάθεση ή συμμετοχή στα παίγνια​