Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Μόνο η Νοτς Κάουντι με δικαίωσε το περασμένο Σάββατο, ήταν και η μικρότερη απόδοση από αυτές που πρότεινα, λογίζεται σαν ήττα για εμένα, παρόλο που το αποτέλεσμα του Φόρεστ Γκριν – Σκάνθορπ απέδειξε πώς δεν ήταν χωρίς βάση όσα σας έγραψα γι’ αυτό το παιχνίδι. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Φυσικά και δεν πρόκειται να ασχοληθώ με τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Με τα σετ αποδόσεων που υπάρχουν, νόημα θα υπήρχε μόνο στο να κοντράρει κάποιος τα φαβορί, αλλά πώς να το κάνει όταν Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι μονομαχούν για τρεις τίτλους φέτος και δεν χάνουν πουθενά; Και από την στιγμή που υπάρχουν παιχνίδια εξ αναβολής στην Αγγλία, με αυτά θα ασχοληθώ!

Φόρεστ Γκριν – Μάνσφιλντ Προγνωστικά

Η πρωτοπόρος της Λιγκ 2, Φόρεστ Γκριν, αντιμετωπίζει την εξαιρετικά φορμαρισμένη και ανεβασμένη Μάνσφιλντ, που στοχεύει πλέον ακόμη και σε απευθείας άνοδο! Το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο, σίγουρα περισσότερο απ’ ότι δείχνει το σετ αποδόσεων που έχει δυνατό φαβορί τους γηπεδούχους. Αυτό πάντως που είναι κοινό στις δύο ομάδες όταν παίζουν εντός – εκτός έδρας όπως είναι το ζευγάρι σήμερα, είναι πώς τα παιχνίδια τους συνήθως κρίνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Η Φόρεστ Γκριν έχει 11/19 Χ στο ημίχρονο των εντός έδρας αγώνων της στο πρωτάθλημα, ενώ η Μάνσφιλντ έχει 11/19 Χ στο ημίχρονο των εκτός έδρας παιχνιδιών της στον ίδιο θεσμό. Επομένως από την στιγμή που παραπάνω από τα μισά τους παιχνίδια είχαν αυτή την εξέλιξη, αν προσφέρεται κάτι ανάλογο σε τιμή άνω του 2,00 έχει σημαντική αξία. Το Χ στο ημίχρονο στο 2,15 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» από μένα για σήμερα. Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Φόρεστ Γκριν –Μάνσφιλντ Χ (ΗΜ.) (2,15 @ Fonbet)