prognostiko stoiximatos 04042022

Επιστροφή στο Bethome.gr μετά το Σάββατο, όταν και δικαιωθήκαμε με την επιλογή του Goal/Goal (1.90) ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ, με την “κυρία” να επικρατεί με 4-1. Για τα σημερινά προγνωστικά στοίχημα, συνεχίζουμε με ανεβασμένη ψυχολογία και πάλι στην Κύπρο.

Πάφος – ΑΕΚ Λάρνακας Προγνωστικά

Τα πέντε σερί παιχνίδια χωρίς νίκη έφτασε η Πάφος, έχοντας απολογισμό τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, μετά και το εντός 2-2 με την Ανόρθωση, πριν από τη διακοπή. Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο είδε την αντίπαλο της να έχει την πρωτοβουλία, αλλά παρότι προηγήθηκε στο 90’+1, εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Καλείται τώρα να αντιδράσει και να επιστρέψει στις επιτυχίες για να ελπίζει σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Εντός έδρας πάντως έχει να κερδίσει από τις 10 Δεκεμβρίου, έχοντας ένα σερί με πέντε ισοπαλίες και δυο ήττες, έκτοτε.

Από δυο σερί ήττες προέρχεται στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ Λάρνακας, με πιο πρόσφατη αυτή στην έδρα του Άρη Λεμεσού (2-0). Ήταν αρκετά μαχητική στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο κατέρρευσε και παραδόθηκε στην ανωτερότητα της αντιπάλου της. Προχώρησε έτσι σε αλλαγή προπονητή, με τον Νταβίντ Καταλά να αποτελεί παρελθόν και τον Νταβίντ Μπαντία να τον διαδέχεται, ερχόμενος από τον Εθνικό Άχνας.

Ερχόμενες από αρνητικά αποτελέσματα, οι δυο πλευρές θέλουν να βγάλουν την αντίδραση τους και να παραμείνουν σε τροχιά διεκδίκησης ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου, οπότε και περιμένουμε να παίξουν επιθετικά απόψε. Επιλογή μας αποτελεί το Goal/Goal σε απόδοση 1.85 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

19:00 Πάφος – ΑΕΚ Λάρνακας: Goal/Goal (1.85 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!