μπαλντγουιν μπασκετ

Καλημέρα σας. Η φόρα της Λάρισας δεν ήταν ικανή να ανακοπεί από το Λαύριο, που υπέστη ακόμα μία ήττα, με 91-77, εντός έδρας, την Κυριακή. Τη Δευτέρα- καθώς είχε λίγα πράγματα- πήραμε μία μικρή ανάσα, για να μπούμε δυνατά στις μεσοβδόμαδες υποχρεώσεις μας στο παμε στοιχημα.

Αφήνουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και επιστρέφουμε στην Ευρωλίγκα, μεταφερόμενοι στη Βιτόρια.

Μπασκόνια – Αναντολού Έφες Προγνωστικά

Η Μπασκόνια πάλεψε τα δύο πιο πρόσφατα στη διοργάνωση, αλλά έχασε στις λεπτομέρειες. Η ανοδική της πορεία επιβεβαιώθηκε την Κυριακή, όταν και επιβλήθηκε της Ρεάλ, με 80-72, στη Μαδρίτη, για τη Liga Endesa. Ο Νέβεν Σπάχια θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα και να διακόψει το σερί των οκτώ αποτυχιών στην Ευρωλίγκα.

Σε εκπληκτική κατάσταση είναι, από την πλευρά της, η Αναντολού Έφες, που παίζει πάντα σε υψηλό τέμπο και τιμωρεί τους αντιπάλους της. Επτά κολλητές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και το σύνολο του Εργκίν Αταμάν δείχνει να λειτουργεί σαν… καλοκουρδισμένο ρολόι.

Οι πάντα ισχυροί στην έδρα τους Βάσκοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, αλλά δε θα ρισκάρουμε με τον «άσο». Θα κρατήσουμε το Over 160,5 πόντοι, στο 1,90, στην Bet365, καθώς και οι δύο έχουν την ποιότητα και την αγωνιστική φιλοσοφία για να προσφέρουν ένα παιχνίδι με μεγάλο σκορ.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

22:00 Μπασκόνια – Αναντολού Έφες / Over 160,5 πόντοι (1,90 @ bet365)