Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome και ιδιαίτερα χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες που γιορτάζουν απόψε! Το Σάββατο μετά από αρκετό καιρό έγινε το απόλυτο, με 2/2 επιλογές και μάλιστα σε εξαιρετικές αποδόσεις. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Απόψε ξεκινούν και οι επαναληπτικοί του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά τα παιχνίδια που διεξάγονται δεν έχουν κάποιο στοιχηματικό ενδιαφέρον, τουλάχιστον για εμένα. Ειδικά μετά τα σκορ της πρώτης αναμέτρησης.

Εξετερ – Σουίντον Προγνωστικά

Πρόκειται για παιχνίδι έξι βαθμών, σχετικά με την άνοδο, αφού όποια ομάδα κερδίσει θα μπει στην πρώτη τριάδα της Λιγκ 2 που εξασφαλίζει απευθείας άνοδο! Και αμφότερες οι ομάδες είναι σε σχετικά καλή αγωνιστική κατάσταση. Η Σουίντον έχει τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και σημαντικές απουσίες στη σημερινή αναμέτρηση, με κορυφαία αυτή του πρώτου της σκόρερ. Βάσει στατιστικών πάντως προκύπτει μία εξαιρετική επιλογή αξίας. Συγκεκριμένα το 60% των εντός έδρας αγώνων της Εξετερ (9/15) έληξαν ισόπαλοι στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που συνέβη και στο 58,8% των εκτός έδρας αναμετρήσεων της Σουίντον (10/17). Από την στιγμή που το να συμβεί κάτι τέτοιο απόψε προσφέρεται σε τιμή 2,25, δηλαδή κοστολογείται με πιθανότητα 44,4% να συμβεί (1/2,25), αξίζει εξαιρετικά να ποντάρει κάποιος σε αυτό. Το Χ στο ημίχρονο του Εξετερ – Σουίντον στο 2,25 στην Fonbet.

Μέιντενχεντ – Γουίλντστοουν Προγνωστικά

Ένα από τα σχετικά αδιάφορα βαθμολογικά παιχνίδια της Νάσιοναλ Λιγκ, αφού οι ομάδες που έχουν μείνει εντός ζώνης υποβιβασμού είναι αρκετά πίσω και δύσκολα θα κινδυνεύσει κάποια εξ αυτών των δύο ομάδων. Απλά προκύπτει μία επιλογή λόγω έδρας και παράδοσης. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι εδώ και εφτά αγώνες στο γήπεδό τους, με τέσσερις νίκες, ενώ οι φιλοξενούμενοι στις οκτώ τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους κέρδισαν μόνο την Μπαρνέτ, χάνοντας τις άλλες εφτά! Επιπλέον η Μέιντενχεντ έχει να χάσει, εντός – εκτός έδρας, από την Γουίλντστοουν, από το 2016! Από τότε έχουν παίξει πέντε φορές, έχοντας τρεις νίκες. Μπορεί να αποτελέσει επιλογή ο άσος της Μέιντενχεντ στο 2,02 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Εξετερ – Σουίντον Χ Ημ. (2,30 @ Fonbet)

21:45 Μέιντενχεντ – Γουίλντστοουν 1 (2,02 @ Fonbet)