Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Δεν πήγαν καλά οι επιλογές από το Superbowl, αφού δεν βοήθησε το παιχνίδι, παρόλο που ο Becham έκανε νωρίς το touchdown. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Επιστρέφουμε στο παραδοσιακό ποδόσφαιρο, το ευρωπαϊκό, και συγκεκριμένα στις χαμηλές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκοτίας, με τα παιχνίδια που διεξάγονται σήμερα και πρόκειται για εξ αναβολής αναμετρήσεις.

Γουίλντστοουν – Μέιντενχεντ Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες δεν απέχουν πολύ αγωνιστικά, με την γηπεδούχο να είναι τέσσερις βαθμούς ψηλότερα, ενώ δείχνει και σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αυτή την περίοδο. Η Γουίλντστοουν έχει δύο σερί νίκες, ενώ στο γήπεδό της δεν χάνει στους τρεις τελευταίους αγώνες που έχει παίξει, με δύο νίκες και μία ισοπαλία σε αυτό το διάστημα. Από την άλλη μεριά η Μέιντενχεντ δεν κερδίζει εδώ και τρεις αγώνες, με δύο ισοπαλίες, αλλά ειδικά μακριά από την έδρα της, κέρδισε τον πρώτο της φετινό αγώνα στο γήπεδο της Χάλιφαξ και από τότε δεν έχει καμία νίκη σε 12 αναμετρήσεις, με οκτώ ήττες. Βέβαια ο άσος συνεχώς ανεβαίνει, από πλευράς απόδοσης, κάτι που με ανησυχεί μερικώς, όμως δεν μπορώ να πάω κόντρα στη φόρμα και την λογική, θα ποντάρω στον άσο της Γουίλντστοουν στο 2,50 στην Fonbet.

Ελγκιν – Αννάν Προγνωστικά

Η Ελγκιν ήταν καλή στον τελευταίο της αγώνα με την Στρανράερ, αλλά και πάλι έχασε και αυτό κάτι δείχνει. Μάλιστα αυτή ήταν η τρίτη της συνεχόμενη ήττα, πρώτη μετά από καιρό στο γήπεδό της. Από την άλλη μεριά η Αννάν δεν χάνει στους έξι τελευταίους αγώνες μακριά από την έδρα της, με τέσσερις νίκες σε αυτό το διάστημα. Και έχει κερδίσει σε αυτό το γήπεδο που θα παίξει σήμερα, με δύο γκολ διαφορά μάλιστα, ενώ έχει νικήσει και την Ελγκιν εντός. Δεδομένου πώς οι φιλοξενούμενοι είναι και 13 βαθμούς παραπάνω από την αντίπαλο της, με έναν αγώνα λιγότερο, απορώ γιατί προσφέρονται ως αουτσάιντερ! Σε τέτοιο βαθμό που μπορεί κάποιος να επιλέξει το διπλό μαζί με DNB στο 2,30 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Γουίλντστοουν – Μέιντενχεντ 1 (2,50 @ Fonbet)

21:45 Ελγκιν – Αννάν 2 DNB (2,30 @ Fonbet)