ΠΑΟ Αστέρας προγνωστικά

Πιο…λάτιν φούτμπολ δε θα μπορούσαμε να περιμένουμε από την αναμέτρηση του Ισημερινού με τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 την Πέμπτη, δύο γκολ, δύο αποβολές και ένα μικρό…χάος με τον VAR! Πολλές οι περιπτώσεις που η εξέταση του βίντεο οδήγησε σε αλλαγή της απόφασης του Κολομβιανού διαιτητή του αγώνα, στην τελευταία πήρε πίσω πέναλτι και δεύτερη κίτρινη κάρτα, κόκκινη, για τον Άλισον στις καθυστερήσεις!

Αυτό είναι το στοίχημα, όπως ακριβώς πολλές φορές η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας, κάποια λίγα καταστροφικά δευτερόλεπτα μπορούν να φέρουν την…”καταστροφή” , έτσι ακριβώς, σε αρκετές περιπτώσεις, μια επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος μπορεί να…αντέξει τα πάντα και να δικαιωθεί, αυτό συνέβη για το 2x και under 2.5 στο οποίο είχαμε καταλήξει στα προγνωστικά μας με το τελικό 1-1!

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης Προγνωστικά

Η περίοδος της…αγρανάπαυσης για τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με τα οποία παραδοσιακά ασχολείται η στήλη καλά κρατεί, είναι μια από τις λίγες φορές που θα στρέψουμε την προσοχή μας στην Σουπερλίγκ, κάνουμε την αρχή από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στις 15:00 o Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης! Οι πράσινοι προέρχονται από τη μόλις δεύτερη εκτός έδρας νίκη τους στη σεζόν, 1-0 τον Ιωνικό στη Νίκαια με μέτρια εμφάνιση, η λογική λέει ότι δύσκολα θα έχουν ρυθμό στο παιχνίδι τους, χωρίς προπονήσεις μέχρι την Πέμπτη λόγω της κακοκαιρίας στο λεκανοπέδιο! Σημαντική η απουσία του Βιγιαφάνιες, ο Αργεντινός εξελίσσεται σε απολύτως κομβικό γρανάζι στη μηχανή του Γιοβάνοβιτς, από τα πόδια του περνάει η μπάλα σχεδόν σε όλες τις επιθέσεις της ομάδας, περιμένω θέματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού!

Από την πλευρά του ο Αστέρας προέρχεται από μία ακόμη νίκη με το κλασικό 1-0, αυτή τη φορά επί του Απόλλωνα στην Τρίπολη, χωρίς σημαντικές απουσίες η ομάδα του Ράσταβατς! Μόλις οκτώ γκολ έχουν δεχθεί εκτός έδρας οι Αρκάδες, σε δύο μόνο περιπτώσεις, στο 2-1 από το Βόλο και στο 3-2 από τον ΠΑΟΚ, είδαν την εστία τους να παραβιάζεται πάνω από μία φορά! Όσο δύσκολα…πληγώνονται τόσο δύσκολα σκοράρουν μακριά από το γήπεδό τους, μόλις έξι φορές τα έχουν καταφέρει, ο Σόνι με κάθετη κίνηση προς την αντίπαλη περιοχή με την μπάλα στα πόδια και ο Μπαράλες ως target man κυρίως στον αέρα οι πιο επικίνδυνοι ποδοσφαιριστές για τον αντίπαλο! Περιμένω ένα απολύτως ανταγωνιστικό παιχνίδι, δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, έτσι όπως έχουν οι ισορροπίες βρίσκω ελκυστική την επιλογή για 2-3 γκολ, στο 1.95 η απόδοση στο STOIXIMAN! 

Ιωνικός – Ατρόμητος Προγνωστικά

Το σούπερ ντέρμπι παραμονής στη Νίκαια όπου ο Ιωνικός υποδέχεται τον Ατρόμητο, σέντρα στις 17:15, το δεύτερο παιχνίδι με το οποίο θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη, στους 14 βαθμούς και τη 12η θέση οι γηπεδούχοι, στους 10 βαθμούς και τη 13η θέση οι φιλοξενούμενοι αλλά και με ένα παιχνίδι λιγότερο! Ρομαό, Τουράμ και Γκοτσούλιας οι πολύ σημαντικές απουσίες για τον Ιωνικό, τουλάχιστον πρόλαβε και επέστρεψε από τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του ο μακράν σημαντικότερος ποδοσφαιριστής στο δημιουργικό-εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού, Άιας Άοσμαν, κανονικά στην αποστολή, προφανώς και στην ενδεκάδα ο Σύρος διεθνής! Πέντε διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα μετρούν οι Νικαιώτες, μόλις ένα γκολ έχουν πετύχει σε αυτό το κομμάτι των αγώνων, προφανώς και το πρώτο τους μέλημα σήμερα θα είναι να προστατεύσουν το…οχυρό, απαγορεύεται η ήττα, κάθε άλλο παρά καταστροφική η ισοπαλία που θα διατηρήσει ακέραια την απόσταση από τον αντίπαλο!

Όσο για τον Ατρόμητο, καμία ουσιαστική βελτίωση με τον Κόλμαν στον πάγκο, χλωμοί οι Περιστεριώτες και στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, δεν απείλησαν ποτέ, αρκετά τα προβλήματα στην ανασταλτική τους λειτουργία, απολύτως φυσιολογική η ήττα με 2-0! Πέρα από το ματς μάλιστα έχασαν και το μακράν ποιοτικότερο δημιουργό της ομάδας Χουάν Μουνίθ, ο Ισπανός αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα και θα λείψει από τη…μάχη! Σπιριντόνοβιτς, Νάτσος και Κωτσόπουλος που επίσης θα απουσιάσουν δεν επηρεάζουν και τόσο πολύ τα πλάνα, με πολύ μεγάλα ζητήματα και στις δύο πλευρές του γηπέδου περιμένω σήμερα, σε ένα τόσο κομβικό παιχνίδι, πολύ προσεκτικούς έως και συντηρητικούς και τους φιλοξενούμενους, δεν είναι ώρα για ρίσκα! Επιλέγω under 2.00 ασιατικό, στο 1.91 η απόδοση στο STOIXIMAN!   

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

15:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. / 2-3 ΓΚΟΛ @ 1.95

17:15 ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ / UNDER 2.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 1.91