prognostiko stoiximatos 27012022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Πέμπτη 27 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Χιλή – Αργεντινή Προγνωστικά

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Χιλή, σε αυτά τα προκριματικά, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική υπέστη ήττα σοκ με 0-2 από τον Ισημερινό, εντός. Βρέθηκε πίσω στα πρώτα λεπτά και λίγο αργότερα το έργο της έγινε ακόμη πιο δύσκολο, μετά και την αποβολή του Βιδάλ στο 13ο λεπτό. Στη συνέχεια περιορίστηκε περισσότερο σε παθητικό ρόλο και στο φινάλε δέχθηκε και δεύτερο τέρμα, για το τελικό αποτέλεσμα. Βρίσκεται έτσι στην έκτη θέση του ομίλου, στο -1 από την τετράδα.

Αήττητη συνεχίζει την πορεία της σε αυτά τα προκριματικά η Αργεντινή, μετρώντας οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες μέχρι τώρα, μετά και το εντός 0-0 με τη Βραζιλία. Παιχνίδι που είχε ρυθμό, αλλά καμία από τις δυο πλευρές δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητική, με τις όποιες ευκαιρίες να είναι από μακρινή απόσταση. Με το βαθμό που απέσπασε, έφτασε τους 29 συνολικά και έχει εξασφαλίσει ήδη την παρουσία της στα τελικά του Κατάρ.

Όλα για όλα είναι υποχρεωμένη να τα παίξει η Χιλή, για να παραμείνει σε επαφή με τις θέσεις που οδηγούν στα τελικά. Δύσκολο να διασπάσει την εξαιρετική άμυνα των Αργεντίνων, παρότι ουσιαστικά αυτοί είναι αδιάφοροι. Δεν περιμένουμε να ανοίξει το ματς, επιλογή μας είναι το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 1.93 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

02:15 Χιλή – Αργεντινή: Χ Ημίχρονο (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!