αρης λαμια προγνωστικα

Σχεδόν υποχρεωτική για τη στήλη η διήμερη διακοπή, πολύ φτωχό το πρόγραμμα Δευτέρα και Τρίτη μετά από μια δύσκολη, στοιχηματικά, Κυριακή! “Άσο” ημίχρονο, “άσο” τελικό και οver 2.5 είχαμε επιλέξει γαι την αναμέτρηση της Ρεάλ με την Έλτσε, καθοριστική η στιγμή που ο Μπενζεμά έχασε το πρώτο πέναλτι της καριέρας του στη Ρεάλ, λίγο αργότερα ήταν οι φιλοξενούμενοι που άνοιξαν το σκορ με τον Λούκας Μπογέ και μας…πέταξαν έξω από το πρώτο σαρανταπεντάλεπτο! Στο λονδρέζικο ντέρμπι, με την επιλογή μας GG και over 2.5, ένα γκολ της Τότεναμ ήταν που μας έλειψε στη νίκη με 2-0 της Τσέλσι! Στο πρώτο ημίχρονο ο Κέιν σκόραρε αλλά ο Τίρνεϊ, αφού πρώτα άφησε τη φάση να εξελιχθεί, σφύριξε φάουλ του επιθετικού των “σπερς” κατόπιν εορτής, στο δεύτερο ήταν και πάλι ο Κέιν που απείλησε σοβαρά, στην κεφαλιά του είχε απάντηση ο Κέπα!

Λαμία – Άρης Προγνωστικά

Περιορισμένες και σήμερα οι επιλογές μας στα προγνωστικά στοιχήματος, υπό κανονικές συνθήκες θα είχαμε τρία παιχνίδια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, τελικά αρκούμαστε στο Λαμία -Άρης! Τρίτη φορά μέσα σε μία εβδομάδα αντιμέτωπες οι δύο ομάδες, στο 0-0 και οι δύο προηγούμενες, μιλάμε για ρεβάνς που σε περίπτωση ισοπαλίας με σκορ δίνει την πρόκριση στους “κίτρινους”, θυμίζω ότι στη διοργάνωση, σε αντίθεση με ό,τι ισχύει πλέον στην υπόλοιπη Ευρώπη, ισχύει ακόμη ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ! Χωρίς Μανούσο, Ελευθεριάδη, Γκέντσογλου και Γκαραβέλλη οι γηπεδούχοι, εξαιρετική η εμφάνισή τους στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο “Βικελλίδης”, αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη ήταν αυτή του Μιχάλη Γρηγορίου, περιμένω πολύ πιο προσεκτική και συντηρητική προσέγγιση στο σημερινό με δεδομένο ότι αν δεχθούν γκολ θα χρειάζονται τουλάχιστον δύο! Όσο για τους φιλοξενούμενους, κάθε άλλο παρά σε καλό φεγγάρι τελευταία, τέσσερα παιχνίδια έχουν δώσει μέσα στο 2022, δεν έχουν ακόμη καταφέρει να σκοράρουν, την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν τρεις λευκές ισοπαλίες!

Ελάχιστα τα προβλήματα για τον Άκη Μάντζιο, δεν έχει τον εφεδρικό τερματοφύλακά του Ντένις αλλά έχει επιστρέψει ο βασικός Κουέστα, απουσιάζει λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα της χώρας του ο Τζέγκο! Ομάδα με τόσο εύθραυστη ψυχολογία όσο αυτή του Άρη μετά από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα σπανίως μπαίνει στο παιχνίδι πιεστική και απαιτητική, περιμένω και τους Θεσσαλονικείς πολύ μετρημένους, ούτως ή άλλως, ακόμη κι αν πάρουν περισσότερα ρίσκα από το αναμενόμενο είναι πάρα πολύ…δύσκολοι στο γκολ, θα χρειαστούν το χρόνο τους! Με το ζευγάρι να…βαδίζει σε τεντωμένο σκοινί αλλά και τρίτο σερί 0-0 μέσα σε μία εβδομάδα έως και απίθανο, στατιστικά μιλώντας, επιλέγω ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ το 2ο, στο 2.12 η απόδοση στο STOIXIMAN! O Μαντσίνι , όταν αγωνίζεται στην τριάδα πίσω από το φορ,  κάνει καλύτερα από κάθε άλλον στον Άρη την κίνηση του δεύτερου επιθετικού, ο Αργεντινός είναι η επιλογή μας για να σκοράρει στο FUN BET της ημέρας για τη στήλη, στο 4.55 η απόδοση στο STOIXIMAN! 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

20:00 ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ / ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ @ 2.12

FUN BET 

20:00 ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ / MANTΣΙΝΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ @ 4.55