Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Η στήλη τα πήγε αρκετά καλά χθες, πέρασαν το G/G στο ΟΦΗ – Παναιτωλικός και το διπλό της Γουλβς επί της Μπρέντφορντ, δε βγήκε το Over 2 στο Ιωνικός – Παναθηναϊκός. Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Σούπερ Λιγκ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά με τη Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση Βόλος – ΠΑΟΚ. Ο Βόλος είναι αποτελεσματικός εντός έδρας, έρχεται από δύο σερί νίκες εκεί, δεν έχει τίποτα να χάσει κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος οφείλει να βγάλει αντίδραση μετά τη μέτρια εμφάνιση κόντρα στην ΑΕΚ, σχεδόν όλα τα παιχνίδια με τον Βόλο έχουν υψηλό σκορ. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.90 στην Betshop.

Συνεχίζουμε με το Ατρόμητος – ΑΕΚ. Η ΑΕΚ έβγαλε αντίδραση στην Τούμπα, οφείλει να περάσει σήμερα απ’ το Περιστέρι. Ο Ατρόμητος ήταν ανεβασμένος στα Γιάννινα, σήμερα δε χαλιέται με την ισοπαλία. Το ματς φαίνεται ότι θα έχει γκολ, μοιάζει να βρίσκεται στο όριο του Over 2.5. Επιλέγουμε 2-3 Goal σε απόδοση 1.95.

Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά

Κλείνουμε με τον αγώνα Τσέλσι – Τότεναμ. Η Τσέλσι δεν παίζει ιδιαιτέρως καλά τελευταία, κόντρα στην Μπράιτον ήταν μέτρια, δεν έχει νίκη στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές. Στον αντίποδα, η Τότεναμ μπορεί να ήταν κατώτερη των περιστάσεων στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, εντούτοις η τελευταία εικόνα της με τη Λέστερ ήταν εξαιρετική. Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.20.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

17.15 Ατρόμητος – ΑΕΚ 2-3 Goal (1.95 @ betshop)

17.15 Βόλος – ΠΑΟΚ Over 2.5 (1.90 @ betshop)

18.30 Τσέλσι – Τότεναμ Χ2 (2.20 @ betshop)