Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome! Το ζήσαμε και αυτό, την ανατροπή της χρονιάς έκανε για να μην πληρωθούμε η Τότεναμ, όσον αφορά στο διπλό της Μπλάκμπερν, όταν ένα σημείο ποντάρεται τόσο πολύ στην Αγγλία, δύσκολα βγαίνει! Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Σήμερα θα ασχοληθώ με έναν αγώνα από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά και με ένα παιχνίδι του σκωτσέζικου κυπέλλου.

Μπάροου – Μάνσφιλντ Προγνωστικά

Η Μάνσφιλντ δεν έπαιξε τελικά, λόγω ομίχλης, με την Φόρεστ Γκριν εκτός έδρας, με αποτέλεσμα να διατηρεί το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα, εκεί που έχει έξι συνεχόμενες νίκες, ενώ γενικώς έχει εννιά στα 10 τελευταία παιχνίδια της, έχοντας χάσει μόνο από την Μίντλεσμπρο στο κύπελλο. Η Μπάροου κέρδισε τον τελευταίο της αγώνα, αλλά αυτή ήταν η πρώτη της νίκη έπειτα από καιρό, ενώ την έδρα της δεν της λες και φόβητρο, έχει ίδιο αριθμό νικών και ισοπαλιών, από έξι, σε 17 αναμετρήσεις. Οι φιλοξενούμενοι εμπνέουν περισσότερο εμπιστοσύνη, θα τους στηρίξω το διπλό της Μάνσφιλντ στο 2,60 στην Fonbet.

Κέλτι Χαρτς – Σεντ Τζόνστον Προγνωστικά

Εδώ τις δύο ομάδες τις χωρίζουν τρεις κατηγορίες, αλλά του χρόνου μάλλον θα τις χωρίζει μόλις μία, έτσι όπως εξελίσσεται η σεζόν τους. Η Κέλτι Χαρτς βαδίζει ολοταχώς προς απευθείας άνοδο στη Λιγκ 1 και η Σεντ Τζόνστον μάλλον πάει για υποβιβασμό στο Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι έχουν χάσει μόνο στο πρώτο παιχνίδι τους εντός φέτος, για το Λιγκ Καπ, από την Νταντί Γιουνάιτεντ και αυτό με 0-1, αρκετά δύσκολα. Από τότε σε 13 αγώνες εντός έχουν εννιά νίκες. Από την άλλη η Σεντ Τζόνστον είναι επισήμως (το παραδέχθηκε ο τεχνικός της) σε κρίση, με εννιά σερί ήττες και χωρίς νίκη εδώ και 10 αγώνες. Δεν ξέρω αν προκριθεί ή όχι η Κελτι Χαρτς και πώς θα το πετύχει, όμως αξίζει το ποντάρισμα στο να μην χάσει τουλάχιστον. Το 1Χ (Δ.Ε) στο 1,95 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Μπάροου – Μάνσφιλντ 2 (2,60 @ Fonbet)

17:00 Κέλτι Χαρτς – Σεντ Τζόνστον 1Χ (Δ.Ε) (1,95 @ Fonbet)