Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Η στήλη τα πήγε περίφημα στην τελευταία της παρουσία, καθώς πέρασαν αμφότερες οι επιλογές μας στα παιχνίδια Τότεναμ – Τσέλσι (2 DNB) και Απόλλων Σμύρνης – ΟΦΗ (2 DNB). Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Σούπερ Λιγκ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά με τη Σούπερ Λιγκ και τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Βόλος. Οι γηπεδούχοι δεν αγωνίστηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, έρχονται απ’ το εντός έδρας 1-0 επί του ΟΦΗ στο πρώτο ματς του 2022, εκεί έκαναν μια εξαιρετική εμφάνιση, επικράτησαν άνετα και δίκαια. Στον αντίποδα, ο Βόλος ήταν απ’ τις ελάχιστες ομάδες που αγωνίστηκαν την περασμένη εβδομάδα, πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο αυτό συνέβη μάλλον συγκυριακά, κυρίως χάρη στη δεινότητα του Φαν Φέερτ και τα λάθη του αντιπάλου. Οι Αρκάδες είναι πλήρεις, παίζουν εντός έδρας, τους δίνουμε το προβάδισμα, επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.85 στην Betshop.

Συνεχίζουμε με το Λαμία – Ιωνικός. Οι γηπεδούχοι μπήκαν στο νέο έτος με εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ την ΑΕΚ, ωστόσο η εικόνα τους δεν ήταν κακή. Έβαλαν δύσκολα στον αντίπαλο, γενικά φέτος παίζουν ανταγωνιστικά σ’ όλα τα παιχνίδια, δεν υπάρχει εύκολη ήττα τους, πλησίασαν το θετικό αποτέλεσμα και στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ (2-1 ήττα), ηττήθηκαν οριακά απ’ τον Ολυμπιακό (1-0 εκτός).

Η Λαμία παίζει υπό πίεση και με την πλάτη στον τοίχο, οφείλει να βγάλει αντίδραση και επιτέλους να πάρει μια νίκη. Έχει βρει το «κουμπί» του Ιωνικού, τον έχει κερδίσει ήδη τρεις φορές φέτος, παίζει καλά και δικαιούται περισσότερους πόντους. Ο Ιωνικός έχει απουσίες και εκτός έδρας σπάνια δε χάνει. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.25.

Κλείνουμε με το ΠΑΟΚ – ΟΦΗ. Ο ΠΑΟΚ έρχεται από έξι σερί νίκες, παίζει εντός έδρας, εκεί συνήθως σκοράρει τουλάχιστον δύο γκολ. Απ’ την άλλη, ο ΟΦΗ είναι σε καλή κατάσταση, έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο στα τελευταία δύο ματς, μπορεί να βρει γκολ και να βοηθήσει για να δούμε καλό παιχνίδι. Επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 2.00.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

17.15 Λαμία – Ιωνικός 1 (2.25 @ betshop)

17.15 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος 1 (1.85 @ betshop)

19.30 ΠΑΟΚ – ΟΦΗ Over 2.5 (2.00 @ betshop)