Καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους τους φίλους του Bethome! Και πάλι την προηγούμενη Τρίτη η μία επιλογή δικαιώθηκε, με την άλλη να μην έχει καλή τύχη, τουλάχιστον οι αποδόσεις ήταν τέτοιες που στο τέλος έμενε και λίγο κέρδος. Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Εκτός της Νάσιοναλ Λιγκ, αφού οι περισσότερες ομάδες παίζουν στο κύπελλο ερασιτεχνών, τα υπόλοιπα πρωταθλήματα σε Αγγλία και Σκωτία διεξάγονται κανονικά.

Μάνσφιλντ – Γουόλσολ Προγνωστικά

Η Μάνσφιλντ είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Λιγκ 2 και μετά από χρόνια δείχνει ικανή να ανταποκριθεί στον θόρυβο που συμβαίνει σε αυτήν πριν αρχίσει η σεζόν, διεκδικώντας επιτέλους την άνοδο! Ακόμη βέβαια έχει δρόμο και γι’ αυτό, αλλά αυτό που μετράει είναι πώς στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της έχει εφτά νίκες, έχοντας χάσει μόνο από την Μίντλεσμπρο, ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, στο κύπελλο και αυτή η ήττα ήρθε με γκολ στις καθυστερήσεις! Για το πρωτάθλημα έχει έξι σερί νίκες στο γήπεδό της! Και υποδέχεται μία Γουόλσολ που δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, την έχω από κάτω της στο βαθμολογικό πίνακα, έχει τρεις σερί ήττες εκτός έδρας και μόλις δύο νίκες στα 11 τελευταία παιχνίδια της! Με αυτά τα δεδομένα αξίζει το ποντάρισμα ο άσος της Μάνσφιλντ στο 2,05 στην Fonbet.

Γουίλντστοουν – Ντόβερ Προγνωστικά

Εδώ έχουμε ένα ποντάρισμα σε «φάντασμα», μία ομάδα που θα υποβιβαστεί, αλλά που θεωρώ, επειδή είναι Αγγλία, πώς δύσκολα θα πέσει χωρίς νίκη. Ο λόγος για την Ντόβερ που ξεκίνησε τη σεζόν με -12 και ακόμη ψάχνει την πρώτη της νίκη στη σεζόν! Γι’ αυτό προσφέρεται πάντα σε υψηλές αποδόσεις και αν είναι να την κυνηγήσουμε κάπου, θα το κάνουμε σε παιχνίδια σαν το σημερινό, με αντιπάλους στα μέτρα της, όπως είναι η ντεφορμέ Γουίλντστοουν, με πέντε σερί ήττες, οι δύο στο γήπεδό της. Επιπλέον η Ντόβερ έχει 2/2 νίκες στο παρελθόν σε αυτή την έδρα, ίσως και αυτό να παίξει το ρόλο του. Απλά επειδή δεν είναι και η καλύτερη ομάδα, βοηθάει και το σετ, μας παίρνει να καλυφθούμε και στη διπλή ευκαιρία, το Χ2 (Δ.Ε) της Ντόβερ στο 2,02 στην Fonbet.

Ελγκιν – Αλμπιον Ρόβερς Προγνωστικά

Εδώ έχουμε δύο ισόβαθμες ομάδες στο βαθμολογικό πίνακα, με την Ελγκιν, βάσει φόρμας, να δείχνει σε ελαφρώς καλύτερη κατάσταση αυτή την περίοδο από την Αλμπιον Ρόβερς. Όμως σημαντικό ρόλο παίζει και η έδρα, έχει κερδίσει ήδη μία φορά φέτος, με 3-0 μάλιστα, τη σημερινή της αντίπαλο σε αυτό το γήπεδο, ίσως το επαναλάβει. Και αυτό καθώς η Αλμπιον Ρόβερς είναι κακή φέτος εκτός, έχοντας κερδίσει μόνο στο Εδιμβούργο και με εννιά ήττες σε 14 αγώνες μακριά από την έδρα της. Τουλάχιστον αξιοπρεπής, αν δεν έχει αξία, ο άσος της Ελγκιν στο 2,13 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Μάνσφιλντ – Γουόλσολ 1 (2,05 @ Fonbet)

17:00 Γουίλντστοουν – Ντόβερ Χ2 (Δ.Ε) (2,02 @ Fonbet)

17:00 Ελγκιν – Αλμπιον Ρόβερς 1 (2,13 @ Fonbet)