prognostiko stoiximatos 14012022

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Bethome.gr. Παρασκευή 14 Ιανουαρίου σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοίχημα, όπου θα ασχοληθούμε με μια αναμέτρηση από το πρωτάθλημα Κύπρου.

Άρης Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπιάς Προγνωστικά

Αήττητο σερί πέντε αγώνων στο πρωτάθλημα για τον Άρη Λεμεσού, έχοντας τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες, μετά και το εντός 2-1 επί του Εθνικού Άχνας. Γρήγορος ρυθμός στο παιχνίδι και με ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, με τον Εθνικό να βάζει δύσκολα, όμως ο Άρης είχε την ψυχραιμία να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Βρίσκεται έτσι στη δεύτερη θέση και στο -1 από την κορυφή. Αήττητος στα πέντε τελευταία εντός του (3-2-0).

Από την πλευρά της, η Δόξα Κατωκοπιάς έρχεται από δυο σερί νίκες κόντρα σε Ομόνοια (2-1 εντός) και Εθνικό Άχνας (0-1 εκτός). Κόντρα στον τελευταίο, στάθηκε τυχερή στο χαμένο πέναλτι των γηπεδούχων και πήρε προβάδισμα σχετικά νωρίς στο παιχνίδι. Δεν της στοίχισε ούτε το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο για πάνω από ένα ημίχρονο. Κάπως έτσι, έφτασε τους 17 βαθμούς και ανέβηκε στην όγδοη θέση.  Παράλληλα, πανηγύρισε δυο νίκες στις οκτώ συνολικά εξόδους της (2-2-4).

Την ευκαιρία να περάσει, έστω και προσωρινά, στην κορυφή έχει ο Άρης Λεμεσού, ο οποίος δείχνει σε σταθερή πορεία το τελευταίο διάστημα. Ωστόσο, η Δόξα πήρε ψυχολογία από τις δυο σερί νίκες της και θεωρούμε ότι μπορεί να πετύχει κάποιο τέρμα και τώρα. Επιλογή μας, το Goal/Goal σε απόδοση 1.95 από την Bwin.

Προγνωστικά Στοίχημα Σήμερα

17:00 Άρης Λεμεσού – Δόξα Κατωκοπιάς: Goal/Goal (1.95 @bwin)

Καλή τύχη σε όλους!