Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome! Όλα τα είχε το Σάββατο από πλευράς επιλογών. Η μία βγήκε, η άλλη χάθηκε στο γκολ και η τρίτη επέστρεψε το ποντάρισμα, αφού αναβλήθηκε το παιχνίδι! Πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές.

Σήμερα έχει κάποια παιχνίδια εξ αναβολής στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας, αλλά και αγώνες για το Λιγκ Τρόφι, το οποίο συνήθως δεν με απασχολεί, αλλά σήμερα θα ασχοληθώ με έναν αγώνα. Με αυτόν θα ξεκινήσω μάλιστα…

Αρσεναλ U21 – Τσέλσι U21 Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες κάτω των 21 της Πρέμιερ Λιγκ συγκρούονται για μία θέση στη φάση των «16» του Λιγκ Τρόφι. Από τα τέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει στον θεσμό η Αρσεναλ U21 φέτος, τα δύο έχουν λήξει ισόπαλα, κάτι που συνέβη στους τρεις από τους τέσσερις αγώνες της Τσέλσι U21 στον θεσμό. Από τη στιγμή που δείχνουν μία ροπή στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα, πληρώνει και εξαιρετικά, ούτως ή άλλως αυτός ο θεσμός προσφέρεται για πονταρίσματα σε μεγάλες αποδόσεις, ας λύσουν τις διαφορές τους στα πέναλτι, το Χ στο Αρσεναλ U21 – Τσέλσι U21 στο 3,85 στην Fonbet.

Χάλιφαξ – Γκρίμσμπι Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες παίζουν ξανά, οκτώ μέρες μετά το προηγούμενο παιχνίδι τους, που είχε γίνει στην έδρα της Γκρίμσμπι και έληξε ισόπαλο 1-1, με την Γκρίμσμπι να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό! Αυτό μάλιστα είναι και το τελευταίο παιχνίδι της, δίνοντας τέλος στο σερί τεσσάρων ηττών, αλλά έχει χάσει τα οκτώ από τα 10 τελευταία παιχνίδια της, κερδίζοντας μόνο τη Σάουθεντ εντός. Αλλωστε εκτός έδρας έχει έξι συνεχόμενες ήττες! Από την άλλη μεριά η Χάλιφαξ είναι αήττητη εδώ και έξι αγώνες, με τρεις νίκες, ενώ ειδικά στο γήπεδό της έχασε στην πρεμιέρα και στα 11 επόμενα παιχνίδια εκεί έχει 10 νίκες, χάνοντας μόνο από την Ρέξαμ! Αναμέτρηση που η έδρα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο, μοναδικό ανησυχητικό γεγονός, πώς η απόδοση του άσου είχε ανοίξει αρκετά χαμηλότερα (κοντά στο 1,90), πριν πάρει την ανιούσα… Με αυτή την μικρή επιφύλαξη, ο άσος της Χάλφαξ στο 2,30 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:00 Αρσεναλ U21 – Τσέλσι U21 Χ (3,85 @ Fonbet)

21:45 Χάλιφαξ – Γκρίμσμπι 1 (2,30 @ Fonbet)