Προγνωστικό Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γ.

Με δυο αναμετρήσεις κλείνει η επαναληπτική φάση του 3ου γύρου του FA Cup Αγγλίας. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Έξετερ μετά το 2-2 του πρώτου αγώνα έχοντας θεωρητικά εύκολο έργο, ενώ Λέστερ και Τότεναμ είναι έτοιμες για μια ακόμη «παράσταση» μετά το 2-2 στο «White Hart Lane»

ΛΕΣΤΕΡ – ΤΟΤΤΕΝΑΜ (20/01, 21:45): Τρίτη συνάντηση μέσα σε δέκα μέρες για τις δύο ομάδες. Οι «αλεπούδες» από την μία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με την Άστον Βίλα εκτός έδρας, ωστόσο παρέμειναν στην κορυφή παρέα με την Άρσεναλ στους 44 βαθμούς και συνάμα κράτησαν για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική το αήττητο (1-3-0). Από την άλλη η Τότεναμ δεν συνάντησε καμία δυσκολία, επικράτησε εύκολα της Σάντερλαντ με 4-1 στην έδρα της και συνεχίζει να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την κορυφή (στο -5).

Προγνωστικό: G/G (1,60 @ Betshop)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΕΞΕΤΕΡ (20/01, 22:00): Ήττα για την Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι από την μεγάλη αντίπαλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0-1. Παρέμεινε για τρίτη σερί αγωνιστική χωρίς νίκη με δύο ήττες και μία ισοπαλία. Υποδέχεται την σαφώς υποδεέστερη Έξετερ, καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν τρεις κατηγορίες, η οποία προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη 1-3 επί της Λέιτον Όριεντ. Αναμένουμε ένα μίνι ξέσπασμα από τον Κλοπ και τους παίκτες του, έστω και απέναντι σε ομάδα χαμηλότερης δυναμικής.

Προγνωστικό: 1 και Over 2,5 (1,65 @ Betshop)