prognostika stoiximatos

Καλή εβδομάδα σε όλους. Οι Ιταλοί αποδείχθηκαν κύριοι, αφού και οι δύο επιλογές της στήλης από το Καμπιονάτο πέρασαν. Θέλαμε νίκες της Αταλάντα και της Ίντερ, σε συνδυασμό με over 2,5. Η ομάδα από το Μπέργκαμο πέρασε τρένο από το Ούντινε, καθώς κέρδισε με το εντυπωσιακό 6-2. Το 1,98 που έδινε η νίκη της μαζί με over 2,5, ουσιαστικά το είχαμε πιάσει από το ημίχρονο.

Η Ίντερ μας δυσκόλεψε περισσότερο, αλλά τελικά κέρδισε 2-1 τη Λάτσιο για να πιάσουμε το 1,83 του συνδυαστικού στοιχήματος. Το τρίτο ματς που σας πρότεινα, πήγε άκλαυτο. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ξεκίνησε καλά, να είχε ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά από ένα φθηνό λάθος, έμεινε πίσω στο σκορ.

Στο καπάκι έμεινε και με 10 παίκτες, οπότε ήταν κομματάκι δύσκολο να κερδίσει. Ηττήθηκε στον Βόλο με 3-1 και το «διπλό» δεν εμφανίστηκε ποτέ και ως εκ τούτου η στήλη δεν είχε το απόλυτο.

Το κουπόνι σήμερα, είναι φτωχό. Δεν έχει πολλά παιχνίδια και οι περισσότεροι θα ασχοληθείτε κυρίως με το Κόπα Άφρικα. Μια διοργάνωση που στην Αφρική την περιμένουν πώς και πώς, αλλά στην Ευρώπη δεν την έχουμε τόσο σε εκτίμηση. Αφήστε που οι ομάδες κλαίνε με μαύρο δάκρυ, γιατί κατά την διάρκεια της σεζόν, χάνουν βασικά τους στελέχη.

Η στήλη θα κινηθεί σήμερα σε περίεργα μονοπάτια στα προγνωστικά στοιχήματος, αφού θα ασχοληθεί με τις ρεζέρβες των Αγγλικών ομάδων.

Γουέστ Χαμ U23 – Λιντς U23 Προγνωστικά

Εκ διαμέτρου αντίθετες πορείες διαγράφουν οι δύο ομάδες. Η Γουέστ Χαμ βρίσκεται στην 1η θέση με 31 ποντάκια, η Λιντς στην προτελευταία με 13 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, αλλά σε τέτοιου είδους πρωταθλήματα, αυτό που αξίζει να ψάχνεις είναι τα γκολ.

Η Λιντς στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία της ματς, έχει δεχθεί τρία γκολ. Μόνο σε ένα, με την Έβερτον, έμεινε το 0-0 (είναι να απορείς…) και κόντρα στην πρωτοπόρο, είναι πιθανό να δεχθεί και πάλι ένα… τρίμπαλο. Επίσης, στα τέσσερα αυτά ματς, σκόραρε, οπότε δεν είναι και τόσο απίθανό να εμφανιστεί το over 3,5 σε απόδοση 1,85.

Μπέρνλι U23 – Μπέρμιγχαμ U23 Προγνωστικά

Εδώ δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η Μπέρμιγχαμ είναι η χαρά του οβεράκια. Εννέα σερί μετρά, στα επτά έχει εμφανιστεί και το goal/goal και στα τέσσερα είχε over 3,5, με τα τρία να είναι στα τελευταία της ματς!

Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό, αυτή την ομάδα δεν γίνεται να μην την κυνηγήσουμε. Δεν γίνεται. Η Μπέρνλι είναι πιο σφιχτή, αλλά θα πάρω το over 3,5 σε απόδοση 2,00. Γιατί πολύ απλά, εκεί με οδηγεί η εικόνα των φιλοξενούμενων.

Στόουκ U23 – Νόριτς U23 Προγνωστικά

Αν η Μπέρμιγχαμ είναι η χαρά του οβεράκια, η Νόριτς είναι ο απόλυτος έρωτας. Μόνο στα πέντε τελευταία της παιχνίδια έχουν σημειωθεί 30 γκολ! Δεν τα μέτρησα λάθος. Και τα πέντε έχουν έρθει over 4,5!

Δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο στο σημερινό εκτός έδρας ματς, να μην συνεχιστεί αυτό το εντυπωσιακό σερί. Άλλωστε μιλάμε για μια ομάδα, που στα 15 φετινά της ματς, μετρά 13 over και στα δύο που στράβωσαν, δεν σκόραρε. Μακάρι σήμερα, να μην πέσουμε στην περίπτωση…

Το μόνο που θα σας γράψω για την Στόουκ, είναι ότι διαθέτει ομάδα που σκοράρει και μόνο σε τρία από τα 14 παιχνίδια της, δεν βρήκε δίχτυα…

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

21:00 ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ U23 – ΛΙΝΤΣ U23          over 3,5      1,85   Fonbet

21:00 ΜΠΕΡΝΛΙ U23 – ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ U23   over 3,5      2,00   Fonbet

21:00 ΣΤΟΟΥΚ U23 – ΝΟΡΙΤΣ U23       over 3,5      1,85   Fonbet