trampzonspor

Όμορφο στοιχηματικό απόγευμα το χθεσινό με τους Ιταλούς, πετύχαμε και τις δύο επιλογές μας και κλείσαμε την Πέμπτη με +69.75 μονάδες. Επιβεβαιώθηκε το δυνατό μας σημείο (Χ2 & Over 1.5) στο ΣπέτσιαΒερόνα (1-2), ενώ χρειαστήκαμε μόλις 8 λεπτά στο Ολίμπικο να πιάσουμε το 3Χ για το Over 1.5 της Έμπολι στο 3-3 με τη Λάτσιο.

Ορεκτικό για το πλούσιο Σαββατοκύριακο που έρχεται το σημερινό κουπόνι, τα προγνωστικά στοιχήματος έρχονται από Τουρκία και Πορτογαλία. Ψαχτήκαμε για εκδίκηση της Μπάγερν επί της Γκλάντμπαχ, αλλά οι απουσίες στους Βαυαρούς είναι πάρα πολλές και σημαντικές για να επιλέξουμε κάποιο συνδυαστικό με γκολ και άσσο.

Τραμπζονσπόρ – Μαλάτιασπορ Προγνωστικά

Ο 2ος γύρος στην Τουρκία ξεκινά σήμερα στην Τραπεζούντα ανάμεσα στην πρωτοπόρο και την ουραγό του πρωταθλήματος. Μέρα με τη νύχτα οι δύο ομάδες, η Τραμπζονσπόρ έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα της χώρας, ενώ η Μαλάτιασπορ έχει τους χειρότερους αριθμούς και σε άμυνα και σε επίθεση!

Η ομάδα του Μπακασέτα και του Σιώπη έκλεισε το 2021 με πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Τουρκίας κάνοντας rotation απέναντι σε ομάδα Β’ κατηγορίας, αλλά στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος είχε απώλεια βαθμών εντός έδρας με την φορμαρισμένη Μπασακσεχίρ (0-0). Μπήκε δυνατά στο ματς, είχε δύο δοκάρια να ανοίξει νωρίς το σκορ, της ισορρόπησε το παιχνίδι στη συνέχεια μία αρκετά ποιοτική ομάδα. Θα είναι αποτυχία πλέον αν δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα η “Τράμπζον” και για να το εξασφαλίσει έκανε μεγάλη μεταγραφή αποκτώντας τον ηγέτη της Μπασακσεχίρ, Έντιν Βίστσα.

Αήττητη στο γήπεδό της, δεν την παίρνει άλλη “γκέλα”, αφού η Κόνιασπορ μείωσε στους 7 πόντους και ο σημερινός αντίπαλος προσφέρεται για επιβλητική εμφάνιση και επιστροφή στα “τρίποντα”. Η Μαλάτιασπορ είναι και στο μάτι η χειρότερη ομάδα της Superlig, παραμένει δίχως νίκη σ’ αυτήν από τις 22 Οκτωβρίου με ρεκόρ 0-3-6 έκτοτε, τρία γκολ έχει βάλει όλα κι όλα στα 9 ταξίδια της! Στραβό το κλίμα στην ομάδα, διοίκηση και προπονητής δεσμεύτηκαν για μεταγραφές ώστε να παλέψει την παραμονή, αλλά το σημερινό παιχνίδι είναι εκτός προγράμματος συγκομιδής.

Η Τραμπζονσπόρ συνηθίζει να μπαίνει πολύ δυνατά στα εντός έδρας παιχνίδια, με την ορμή της κερκίδας, τις τρεις τελευταίες νίκες της στην Τραπεζούντα τις πήρε από ημίχρονο και στην πρόσφατη ισοπαλία είχε κλασικές ευκαιρίες νωρίς. Μοιάζει πολύ δύσκολο να διαχειριστεί την πίεση η αδύναμη Μαλάτιασπορ, που θα έχει και σημαντικές απουσίες σήμερα. Ψάχναμε την καλύτερη αξία στο ποντάρισμα της έδρας, καταλήγουμε στον άσσο από ημίχρονο σε απόδοση 2.02.

Σάντα Κλάρα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας Προγνωστικά

Σήμερα ανοίγει και η αυλαία της 17ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία με το ταξίδι της πρωταθλήτριας στις Αζόρες. Πάντα ιδιαίτερο το ταξίδι στην Πόντα Ντελγκάδα, η Σπόρτινγκ ωστόσο δεν καταλαβαίνει από δυσκολίες, μετρά 11 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και πορεύεται χέρι-χέρι με την Πόρτο στην κορυφή της Liga NOS. Έχει καλές επιστροφές, μεγαλύτερη απώλεια για σήμερα ο κόουτς Αμορίμ, ο οποίος είναι θετικός στον Covid. Επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 στα 3/4 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα και μοιάζει αρκετά πιθανό να γίνει πλούσιο παιχνίδι ξανά, απέναντι σε μία Σάντα Κλάρα που έχει αυτοπεποίθηση στο γήπεδό της και την ποιότητα να προβληματίσει την άμυνα των “λιονταριών”. Over 2.5 ήταν τα 8/9 τελευταία παιχνίδια των νησιωτών και το να τα κάνουν 9/10 πληρώνει 1.96. Μας κάνει και θα το αγοράσουμε.

Προγνωστικά Στοιχήματος

19:00 | Τραμπζονσπόρ – Μαλάτιασπορ | 1/1 (2.02 @ Stoiximan)

20:30 | Σάντα Κλάρα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας | Over 2.5 (1.96 @ Betshop)