Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Μέτριο το ξεκίνημα μας στο έτος, καθώς την Κυριακή πέρασε μία απ’ τις τρεις επιλογές μας, ενώ είχαμε το void στο ντέρμπι Τσέλσι – Λίβερπουλ (2-2). Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop. Αξίζει να σημειωθεί ότι καθότι τα δεδομένα είναι πολύ ρευστά, καλό είναι τις επόμενες ημέρες να ποντάρουμε με φειδώ.

Σούπερ Λιγκ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά απ’ την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός. Τα δεδομένα είναι ιδιαίτερα ρευστά, αν και όλα δείχνουν ότι η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά, μιας και η κατάσταση με τα κρούσματα είναι ελεγχόμενη. Η διασπορά ήταν αρκετά μεγάλη στην ομάδα των Ιωαννίνων, ωστόσο στα τελευταία τεστ ο αριθμός ήταν μειωμένος, ωστόσο είναι προφανές ότι η σύνθεση της ενδεκάδας θα είναι σίγουρα αλλοιωμένη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν πατούσε καλά πριν τη διακοπή, υπέστη δύο σερί καθαρές ήττες και δεν είχε καλή εικόνα. Από σερί ήττες έρχεται και ο Ιωνικός, που σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα. Τα κρούσματα που υπάρχουν στον ΠΑΣ Γιάννινα σίγουρα αλλοιώνουν τη μορφή του ρόστερ, οι Αθηναίοι δεν έχουν τόσα προβλήματα, θεωρούμε ότι έχουν ευκαιρία να πάρουν αποτέλεσμα. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.10 στην Betshop.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

17.15 ΠΑΣ Γιάννινα – Ιωνικός Χ2 (2.10 @ betshop)