τζόκοβιτς προγνωστικά τένις

Ένα από τα αθλήματα με τους μεγαλύτερους στοιχηματικούς τζίρους επιστρέφει σε καθημερινή βάση. Tα προγνωστικά τένις εύχομαι να προσθέσουν στα κέρδη που δίνει διαχρονικά το Bethome.gr.

Το τένις έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες τόσο σαν άθλημα όσο και από στοιχηματικής πλευράς, τις οποίες θα υπενθυμίζω όσο πιο συχνά μπορώ, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Σαφέστατα πρόκειται για ένα σπορ που προσφέρει τεράστια κέρδη στο live, όπου και τραβάει τους μεγαλύτερους τζίρους, αν και το ρίσκο είναι αρκετά υψηλό (The higher the risk, the greater the return άλλωστε), γι’ αυτό το λόγο η σωστή διαχείριση των πονταρισμάτων θα πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας της στρατηγικής μας.

Αν και δεν έχω τη δυνατότητα να συμβουλεύω κατά τη διάρκεια των αγώνων, εντούτοις σε πολλές περιπτώσεις θα δίνω εκ των προτέρων τιπς για κάθε ενδεχόμενο εξέλιξης του αγώνα. Αναμφίβολα, το 1ο σετ μπορεί να κρίνει έναν αγώνα σε μεγάλο βαθμό, όχι πάντα, και εκεί ακριβώς εντοπίζεται το μεγαλύτερο ρίσκο. Και αυτό διότι οποιοσδήποτε παίκτης μπορεί να μπει “κρύος” στον αγώνα, το οποίο να του κοστίσει σε ψυχολογία στη συνέχεια. Το βέβαιο είναι ότι αρκετοί παίκτες έχουν την ικανότητα να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, ενώ άλλοι παραδίdουν “τα όπλα” αρκετά εύκολα. Άλλωστε το τένις είναι από τα πιο ρευστά αθλήματα, έχοντας υπάρξει απίστευτες ανατροπές στο παρελθόν.

Η χρονιά ξεκίνησε με το ATP Cup, ένα τουρνουά 16 εθνικών ομάδων που διεξάγεται στην Αυστραλία, με τη συμμετοχή πολλών μεγάλων ονομάτων αλλά και την ηχηρή απουσία του Νο1 Νόβακ Τζόκοβιτς. Αρκετοί ασφαλώς βλέπουν το συγκεκριμένο τουρνουά ως καλή προετοιμασία για το Αυστραλιανό Όπεν που ξεκινά στις 17 Ιανουαρίου. Επειδή όπως προείπα διεξάγεται στην Αυστραλία, οι ώρες διεξαγωγής των αγώνων ξεκινούν από τις πρώτες πρωινές για εμάς, γι’ αυτό το λόγο οι επιλογές -αν υπάρχουν- θα δίνονται από την προηγούμενη ημέρα. Για αύριο δεν έχω εντοπίσει κάτι αξιόλογο, μιας και τα δυνατά φαβορί αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επικρατήσουν. Αναμφίβολα καλό θα ήταν να είμαστε λίγο υπομονετικοί ώστε να διαπιστώσουμε με πιο… πόδι μπαίνει ο κάθε παίκτης στη νέα αυτή χρονιά.

Αν θα έβλεπα κάποιες ενδεχόμενες εκπλήξεις, χωρίς όμως να προτείνω ποντάρισμα, αυτές θα ήταν του James Duckworth που αντιμετωπίζει τον Jannik Sinner, με τον Αυστραλό να αποδίδει σταθερά καλά ως αουτσάιντερ, ενώ και ο συμπατριώτης του De Minaur, που αντιμετωπίζει τον Berrettini, θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη, ειδικά αν στείλει το ματς στα 3 σετ. Τέλος, πολύ πιο αμφίρροπο περιμένω τον αγώνα των Auger-Aliassime με τον Αμερικανό Fritz, πάντα σε σχέση με τις αποδόσεις που προσφέρουν οι μπουκμέικερ, και ίσως εκεί το Όβερ στα γκέιμς να ήταν μια επιλογή, αλλά θα προτιμήσω να απέχω.

Κλείνοντας, να ευχηθώ ένα καλύτερο νέο έτος σε όλους τους τομείς, τόσο προς όλους τους φίλους και επισκέπτες, όσο και στους υπόλοιπους συνεργάτες του Bethome.gr!