siti-arsenal

Ολοκληρώθηκε το 2021 με θετικό απολογισμό (+23.4) στην τελευταία του μέρα χθες, επιβεβαιώθηκε το Over 2.5 στο ΒαλένθιαΕσπανιόλ (1-2), με τους Καταλανούς να γυρνάνε το ματς στο τέλος, δεν σκόραρε όμως ο Γκέδες.

Κάνουμε ταμείο για το έτος που πέρασε. Το Bethome.gr συνολικά στο 2021 έγραψε +3,147 μονάδες και +8.46% ROI!

Από τις 19 Σεπτεμβρίου, όταν ο υπογράφων ανέλαβε τη στήλη με τα προγνωστικά στοιχήματος, το Bethome.gr έγραψε +2,027 μονάδες και υποσχόμαστε ακόμα περισσότερα ταμεία τη νέα χρονιά.

Καλή στοιχηματική χρονιά σε όλους, με υγεία πάνω απ’ όλα και πονταρίσματα όσα μας περισσεύουν για να ψυχαγωγούμαστε και όχι να βγάζουμε άγχος.

Κάνουμε ποδαρικό στο 2022 με τους Άγγλους κι ας ελπίσουμε να μας πάνε γούρι.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι Προγνωστικά

Με ματσάρα ξεκινά το 2022, στις 14:30 η φορμαρισμένη Άρσεναλ υποδέχεται την ασταμάτητη Μάντσεστερ Σίτι , ο μαθητής Αρτέτα φιλοξενεί το δάσκαλο Γκουαρδιόλα.

Το project του Αρτέτα αρχίζει και αποδίδει, η Άρσεναλ φέτος έχει ανέβει επίπεδο και διεκδικεί μετά από χρόνια μία θέση στην 4αδα και την επιστροφή της στο Champions League. Πέντε σερί νίκες μετρά σε όλες τις διοργανώσεις, μετά την ήττα με ανατροπή στο Γκούντισον Πάρκ, επικράτησε άνετα, εμφατικά των Σαουθάμπτον (3-0 εντός), Γουέστ Χαμ (2-0 εντός), Λιντς (1-4 εκτός), Σάντερλαντ (5-1 εντός) και Νόριτς (0-5 εκτός). Ο βαθμός δυσκολίας όμως εκτοξεύεται σήμερα για τους “κανονιέρηδες”.

Η Σίτι έχει πιάσει ρυθμό, μετρά 12/13 νίκες από το ξεκίνημα του Νοέμβρη και μετά, έχασε μόνο στο αδιάφορο ματς της Λειψίας, στην αυλαία των ομίλων του Champions League. Προσφάτως διέλυσε Λιντς (7-0 εντός), Νιουκάστλ (0-4 εκτός) και Λέστερ (6-3 εντός), πριν την επαγγελματική νίκη στην έδρα της Μπρέντφορντ την Τετάρτη, με την οποία πήγε στο +8 από την Τσέλσι και στο +9 από τη Λίβερπουλ! Έτοιμη να “καθαρίσει” την υπόθεση τίτλος από νωρίς η ομάδα του Γκουαρδιόλα, ο οποίος έχει εξαιρετική παράδοση απέναντι στην πρώην βοηθό του. Από τότε (22/12/2019) που ανέλαβε την Άρσεναλ ο Αρτέτα, ο Γκουαρδιόλα έχει ρεκόρ 5-0-1 απέναντί του, τον κέρδισε και στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, τον Αύγουστο το σκορ πήγε στο 5-0!

Όταν πιάνει ρυθμό η Σίτι δεν παίζεται, η Άρσεναλ είναι ανεβασμένη, αλλά υστερεί ποιοτικά απέναντι στους “πολίτες”, υστερεί και στην τακτική μάχη των πάγκων. Θα ποντάρουμε στην καλύτερη ομάδα του νησιού, συνδυαστικά με γκολ. Επιλογή λοιπόν το 2 & Over 2.5, σε απόδοση 2.10.

Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ Προγνωστικά

Μίνι λονδρέζικο ντέρμπι στις 19:30, στο Σέλχαστ Παρκ, η Κρίσταλ Πάλας υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ, με τις δύο ομάδες να κλείνουν με θετικό τρόπο το 2021 και να τρέχουν καλά στη σεζόν.

Η Πάλας με τον Βιεϊρά έχει ουσιαστικά ήδη εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ, είναι στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη, έχει παίξει ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα κυρίως μπροστά στο κοινό της. Μόνο από την Άστον Βίλα (1-2) έχασε στο γήπεδό της, τα τέσσερα τελευταία ματς εκεί πήγαν στο Over 2.5, τα δύο εξ αυτών στο Over 3.5. Είχε εύκολο έργο στις 28/12 με τη Νόριτς, επικράτησε από το ημίχρονο 3-0, επιστρέφει και ο Ζαχά λογικά σήμερα.

Η Γουέστ Χαμ σταμάτησε την “αιμορραγία” στις 28 Δεκεμβρίου, πέρασε με πειστικό τρόπο από την έδρα της Γουότφορντ, ξεδιπλώνοντας το επιθετικό της ταλέντο, γύρισε το ματς πριν το ημίχρονο, έβγαλε ωραίες συνεργασίες ακόμη και απέναντι σε κλειστή άμυνα. Γνωστή η ποιότητά της μεσοεπιθετικά, παραμένουν εκτός οι 3/4 βασικοί αμυντικοί, Ογκμπόνα, Ζουμά, Κρέσγουελ, δίχως αυτούς έχει σταθερά προβλήματα.

Επιθετική και αποτελεσματική μπροστά στο κοινό της η Κρίσταλ Πάλας, έχει την έκρηξη να ταλαιπωρήσει το αναπληρωματικό δίδυμο στόπερ των “σφυριών”. Με ανεβασμένη ψυχολογία από την 4αρα στο Γουότφορντ η Γουέστ Χαμ θα κυνηγήσει τη νίκη για να ψαλιδίσει τη διαφορά από την Άρσεναλ, η οποία πιθανότατα θα χάσει βαθμούς νωρίτερα απέναντι στη Σίτι. Προβλέπουμε καλό παιχνίδι, με ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ικανοποιητικό το 1.86 στο Over 2.5, θα το βάλουμε στις πρώτες επιλογές του 2022.

To “χινάρι”

Στις 14:30, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μίντλεσμπρο κάνουν ποδαρικό στην Τσάμπιονσιπ για τη νέα χρονιά. Σε πολύ καλό “φεγγάρι” αμφότερες οι ομάδες, με τέσσερις διαδοχικές νίκες έκλεισε το 2021 η Σέφιλντ, στις 20 Δεκέμβρη έβγαλε σπουδαίο διπλό στο Λονδίνο επί της Φούλαμ (0-1) και πλησιάζει τα playoffs, με λιγότερα παιχνίδια από τους ανταγωνιστές της λόγω αναβολών. Η Μίντλεσμπρο έχει ρεκόρ 5-1-0 από τα τέλη Νοέμβρη, δέχθηκε μόλις δύο γκολ σε αυτό το διάστημα και πλασαρίστηκε εντός 6αδας. Τελευταίο της δείγμα το 1-2 στην έδρα της Μπλάκπουλ με γκολ στο 93′!

Προκύπτει αρκετή ισορροπία στο ζευγάρι, με “καυτό” μομέντουμ αμφότερες, παρόμοια και τα εντός/εκτός έδρας ρεκόρ τους αντίστοιχα, θα ρισκάρουμε στην ισοπαλία, σε απόδοση 3.41.

Προγνωστικά Στοιχήματος

14:30 | Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι | 2 & Over 2.5 (2.10 @ Bet365)

19:30 | Κρίσταλ Πάλας – Γουέστ Χαμ | Over 2.5 (1.86 @ Winmasters)

Το “χινάρι”

14:30 | Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Μίντλεσμπρο | Χ (3.41 @ Betshop)