Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του Bethome. Δεύτερη σερί κακή μέρα η χθεσινή, ας ελπίσουμε να δικαιωθεί η σημερινή μου επιλογή, η οποία είναι και η τελευταία για το 2021! Ένα έτος που λέγαμε πώς δεν μπορεί να είναι χειρότερο από το προηγούμενο, και όμως τα καταφέρνει εξίσου … κακά! Ραντεβού και πάλι το Σάββατο, όταν θα υπάρχει αγωνιστική δράση.

Ο κορωνοϊός έχει χτυπήσει τα περισσότερα παιχνίδια, ειδικά στην Αγγλία, θα ασχοληθώ με έναν εξ αναβολής αγώνας της Λιγκ 1 στη Σκοτία, ελπίζοντας να διεξαχθεί κανονικά.

Ερντρι – Κουίνς Παρκ Προγνωστικά

Οι δύο ομάδες έχουν παίξει ήδη σε αυτό το γήπεδο φέτος, αλλά για το Τσάλεντζ Καπ, φέρνοντας ισοπαλία 1-1, με την Κουίνς Παρκ να κερδίζει στα πέναλτι. Ταυτόχρονα είναι και η τέταρτη φορά που παίζουν, αφού έχουν αγωνιστεί και στο Λιγκ Καπ (!), όμως στην έδρα της Κουίνς Παρκ, όπου έφεραν πάλι ισοπαλία, με την Ερντρι να προκρίνεται στα πέναλτι! Και γενικώς οι πέντε τελευταίοι μεταξύ τους αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι, ανεξαρτήτως έδρας! Αλλωστε, ειδικά φέτος, μοιάζουν πολύ κοντά αγωνιστικά οι δύο ομάδες, τις χωρίζει μία θέση στο βαθμολογικό πίνακα και μόλις δύο βαθμοί. Με όλα αυτά τα δεδομένα, αξίζει κάποιος να επιλέξει το Χ στο 3,25 στην Fonbet.

Αυτά τα πολύ «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

21:45 Ερντρι – Κουίνς Παρκ Χ (3,25 @ Fonbet)