Καλημέρα και καλά Χριστούγεννα σε όλους τους φίλους του Bethome και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν την ονομαστική τους εορτή. Πριν τις γιορτές πέρασε η επιλογή του Εδιμβούργου, πάμε να δούμε τις σημερινές μου επιλογές από το κουπόνι του στοιχήματος.

Boxing Day απόψε, η παραδοσιακή μέρα που παίζουν πάντα μπάλα οι Αγγλοι και οι Σκοτσέζοι, αλλά δυστυχώς φέτος έχει πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού, με πολλά παιχνίδια να αναβάλλονται. Και δεδομένου πώς πέρυσι έγιναν χωρίς θεατές, οι ομάδες συνεχίζουν να πληρώνουν την συγκεκριμένη πανδημία. Πάμε να δούμε τι απέμεινε, απ’ ότι έχει περισσέψει και διεξαχθεί κανονικά!

Ολντερσοτ – Γουόκινγκ Προγνωστικά

Σιγά – σιγά βρίσκει τον καλό της εαυτό η Ολντερσοτ και απομακρύνεται από τις τελευταίες θέσεις, αν και οι στόχοι της ήταν τελείως διαφορετικοί, γι’ αυτό υπήρξε και αλλαγή προπονητή! Εχει πέντε νίκες στα έξι τελευταία παιχνίδια που είναι αήττητη. Και υποδέχεται μία Γουόκινγκ που δείχνει ντεφορμέ, με τέσσερις συνεχόμενες ήττες, δύο εκ των οποίων στα πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της. Συν τοις άλλοις, από τα 14 τελευταία παιχνίδια τους, με κανέναν να μην λήγει ισόπαλο, η Ολντερσοτ έχει κερδίσει τα 10. Κάτι λέει και αυτό… Επομένως αξίζει το ποντάρισμα στον άσο της Ολντερσοτ στο 2,50 στην Fonbet.

Φόρφαρ – Στενχάουσμιρ Προγνωστικά

Εχω γράψει επανειλημμένως πώς αξία δεν υπάρχει μόνο στις μεγάλες αποδόσεις, αλλά και στις πιο σχετικά μικρές. Για παράδειγμα, όταν σε αυτό το παιχνίδι περίμενα εγώ τον άσο σε τιμή κοντά στο 1,50 και τον βλέπω σε υψηλότερη, για εμένα έχει αξία. Και εξηγούμαι… Η Φόρφαρ είναι δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα, στο +15 από την Στενχάουσμιρ. Επίσης έχει τρεις σερί νίκες, τέσσερις στο πρωτάθλημα και στο γήπεδό της είναι αήττητη, με πέντε σερί νίκες, οκτώ σε 11 αγώνες. Από την άλλη μεριά η Στενχάουσμιρ, μετά από ένα καλό σερί πέντε νικών που έκανε, δεν έχει κερδίσει στα πέντε πιο πρόσφατα, αν και έφερε ισοπαλία στα δύο τελευταία μετά από τρεις ήττες. Και δεν έχω κάποια πληροφορία από Σκοτία για κρίση κορωνοϊού και πολλούς απόντες στους γηπεδούχους, τώρα αν προέκυψε τελευταία στιγμή, τι να πώ… Εγώ θα ρισκάρω και θα επιλέξω τον άσο της Φόρφαρ στο 1,80 στην Fonbet.

Αυτά τα «ολίγα» για σήμερα από εμένα! Καλά να περνάτε όλοι, με προσοχή και ασφάλεια και καλή επιτυχία στις όποιες επιλογές σας από το στοίχημα.

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα

17:00 Ολντερσοτ – Γουόκινγκ 1 (2,50 @ Fonbet)

17:00 Φόρφαρ – Στενχάουσμιρ 1 (1,80 @ Fonbet)