tottenham-konte

Χρόνια πολλά και καλά σε όλους, με υγεία, ευτυχία και…ευστοχία, η δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα, άρα και η στήλη, επιστρέφει! Πιστή στις συνήθειες της…Τορίνο η Ίντερ την Πέμπτη, οι “νερατζούρι” υποχρέωσαν την “γκρανάτα” σε μία ακόμη ήττα με το μικρότερο δυνατό σκορ! Ήταν η πέμπτη φορά μέσα στη σεζόν που η ομάδα του Γιούριτς είδε τον αντίπαλο να σκοράρει μία και μοναδική φορά, το έκανε ο Ντούμφρις στο 30ο λεπτό, και να παίρνει το τρίποντο, “άσο” και under 3.5 είχαμε επιλέξει, δικαιώθηκαν τα προγνωστικά μας! Κι αν στο Μιλάνο χρειάστηκε να περιμένουμε, με το εύθραυστο 1-0, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, στο Μπιλμπάο…ησυχάσαμε από πολύ νωρίς! Στο over 2.5 είχαμε καταλήξει στην αναμέτρηση της Αθλέτικ με τη Ρεάλ στο “Σαν Μαμές”, στο 7′ οι “μερένγκες” ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ με Μπενζεμά, στο 10′ μείωσε σε 2-1 ο Σανθέτ, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και το τέλος αλλά εμείς είχαμε ήδη “πανηγυρίσει” το 2/2 στα προγνωστικά στοιχήματος!

Τότεναμ – Κρίσταλ Πάλας Προγνωστικά

Προφανώς με Πρέμιερ Λιγκ θα ασχοληθούμε σήμερα, Boxing Day με…απώλειες καθώς τρεις αναμετρήσεις έχουν αναβληθεί, κάνουμε την αρχή με λονδρέζικο ντέρμπι, η Τότεναμ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας, σέντρα στις 17:00! Πέντε παιχνίδια αήττητοι οι γηπεδούχοι με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, τους χτύπησε ο κορωνοϊός, η ομάδα έμεινε περίπου δύο εβδομάδες άπραγη, επέστρεψε στη δράση με τη Λίβερπουλ και έδειξε σε καλή κατάσταση, 2-2 με τους “κόκκινους”! Ο Κόντε έχει καταφέρει να χτίσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στους “σπερς”, καμία σχέση με την…έως και καταθλιπτική εικόνα επί  Νούνο! Με την επιθετική της τριάδα, Κέιν, Σον,Μόουρα, διαθέσιμη τέτοιου είδους παιχνίδια έχει πλέον τον τρόπο να τα “καθαρίζει”, μοναδικό πρόβλημα η απουσία του Ρομέρο, προφανώς αμελητέο για μια ομάδα που έχει περάσει τόσα πολλά!

Από την πλευρά της η Κρίσταλ Πάλας μετά από μία περίοδο κάμψης δείχνει, ή έδειχνε, έχει να αγωνιστεί από τις 15 του μήνα, τον καλό της εαυτό, μένει να φανεί αν της έκανε καλό ή κακό η αποχή από τους αγώνες! Ο Μακάρθουρ είναι σίγουρα εκτός, το ρεπορτάζ κάνει λόγο για κάποια κρούσματα κορωνοϊού χωρίς να έχει γίνει κάτι άλλο γνωστό, οι “αετοί” είναι ομάδα με επιθετικό ταλέντο, Ζαχά, Εντουάρ, Μπεντέκε, Αγιού αλλά και ο Γκάλαχερ από τη  μεσαία γραμμή μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα σε οποιονδήποτε αντίπαλο! Δεν αποκλείω να σκοράρουν οι φιλοξενούμενοι, δύσκολα όμως θα πάρουν κάτι από μια πολύ υψηλότερου επιπέδου ομάδα, επιλέγω “άσο” και over 1.5, στο 2.02 η απόδοση στο STOIXIMAN! 

Άστον Βίλα – Τσέλσι Προγνωστικά

Από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ, η Άστον Βίλα  περιμένει την Τσέλσι, σέντρα στις 19:30 στο Βίλα Παρκ! Μια ακόμη από τις ομάδες που δεν έπαιξαν την προηγούμενη αγωνιστική λόγω κορωνοϊού οι γηπεδούχοι, αυτή τη φορά δε θα έχουν στην άκρη του πάγκου τους τον Τζέραρντ , επί των ημερών του μετρούν 12 βαθμούς σε έξι παιχνίδια,, βρέθηκε θετικός και μπήκε σε καραντίνα! Νακάμπα και Μπέιλι είναι τραυματίες, νεφελώδες το τοπίο με όσους είχαν μείνει εκτός λόγω COVID, Γιανγκ και Μπουεντία λογικά επιστρέφουν, τα πέντε από τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Βίλα, μόνο με τη Μπράιτον έμεινε στο 2-0, έχουν πάει στο over, ομάδα που σκοράρει αλλά δέχεται και γκολ με σχετική ευκολία!

Από πλευράς Τσέλσι, 2-0 την Μπρέντφορντ στο Λιγκ Καπ, τα νεύρα του Τούχελ καλά κρατούν, έξαλλος και με το δίκιο του ο Γερμανός για το ότι δεν αναβλήθηκε το παιχνίδι με τη Γουλβς, έως και επιτυχία το 0-0 χωρίς Ζίγιες, Λουκάκου, Βέρνερ, Χάντσον-Οντόι, Λόφτους-Τσικ, Κρίστενσεν, Τσίλγουελ και Χάβερτς, οι περισσότεροι θα είναι λογικά διαθέσιμοι απόψε, ο Βέρνερ φαντάζει απίθανο να προλάβει! Με όλη αυτή την αναστάτωση είναι πολύ δύσκολο να…διαβάσει κανείς την Τσέλσι, περιμένω αντίδραση μεγάλης ομάδας και…ξεκλείδωμα με το οπλοστάσιο και πάλι γεμάτο ή σχεδόν! Βλέπω παιχνίδι υψηλής έντασης και ανταγωνισμού, και οι δύο θα παίξουν για τη νίκη και μόνο, επιλέγω το over 2.5 που είναι και το “αουτσάιντερ”, στο 2.10 η απόδοση στο STOIXIMAN!  

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

17:00 ΤΟΤΕΝΑΜ – ΚΡ. ΠΑΛΑΣ / 1 ΚΑΙ OVER 1.5 @ 2.02

19:30 AΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΤΣΕΛΣΙ / OVER 2.5 @ 2.10