chelsea-lukaku

Η αποβολή του Τσουφάλ στη φάση του πέναλτι που κέρδισε η Άρσεναλ ενώ η Γουέστ Χαμ είχε αρχίσει να απειλεί σοβαρά για την ισοφάριση, ο Φαμπιάνσκι νίκησε μεν το Λακαζέτ αλλά το αριθμητικό προβάδισμα των “κανονιέρηδων” ήταν μακράν σημαντικότερο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη χθεσινή νίκη της ομάδας του Αρτέτα με σκορ 2-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι! Τα τουλάχιστον δύο γκολ που περιμέναμε ήρθαν, με τη διαφορά ότι τα πέτυχαν μόνο οι γηπεδούχοι, 2x και over 1.5 ήταν θυμίζω η επιλογή μας! Στο άλλο παιχνίδι που μας απασχόλησε, είχε αρχίσει μισή ώρα νωρίτερα, τα προγνωστικά στοίχημα μας δικαιώθηκαν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο, στο over 2.5 είχαμε καταλήξει στην αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Σάουθάμπτον, στο 36′ το σκορ ήταν ήδη στο 2-1 για τους φιλοξενούμενους, με γκολ του Αγιού στο 65′ διαμορφώθηκε το τελικό 2-2!

Τσέλσι – Έβερτον Προγνωστικά

Δύσκολο στοιχηματικό βράδυ ανοίγεται μπροστά μας, από τη στιγμή που ελέω κορωνοϊού, έχει χτυπήσει και τις δύο ομάδες, δεν μπορεί να γίνει καν συζήτηση  για το Λέστερ – Τότεναμ, δύο είναι τα παιχνίδια που απομένουν στο πρόγραμμα, με αυτά, θέλοντας και μη, θα ασχοληθούμε, κάνουμε την αρχή με την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Έβερτον στο Λονδίνο! Μετά από το αγχωτικό 3-2 επί της Λιντς οι “μπλε” μετρούν πλέον τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία παραβιάζεται η εστία τους, στον αντίποδα είναι και η μόνη ομάδα που έχει πετύχει πάνω από 20 γκολ, 21 για την ακρίβεια, στο γήπεδό της! Τσίλγουελ, τραυματίας, και Κόβατσιτς, κορωνοϊό, παραμένουν εκτός, ίσως βρεθεί στον πάγκο ο Καντέ, ισχυρή υποψηφιότητα για την ενδεκάδα βάζει ο Λουκάκου!

Για τους φιλοξενούμενους δύσκολα θα προλάβει ο Ριτσάρλισον που αποχώρησε τραυματίας στην ήττα με 3-1 από την Κρίσταλ Πάλας, Άλαν, Κάλβερτ Λιούιν, Ντέιβις και Μίνα επίσης δεν μπορούν να βοηθήσουν, αγώνα δρόμου για να προλάβει κάνει ο Ντιγκν! Η ομάδα του Μπενίτεθ έχει δεχθεί γκολ σε επτά από τα οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της, στα πέντε από αυτά τουλάχιστον 2, δεν εμπνέει καμία απολύτως εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν, δύσκολα θα τα βγάλει πέρα με την ποιότητα της Τσέλσι! Περιμένω το σκορ να ανέβει, επιλέγω over  3.00 ασιατικό, στο 2.18 η απόδοση στο STOIXIMAN!  

Λίβερπουλ – Νιουκάστλ Προγνωστικά

Στο “Ανφιλντ” η Λίβερπουλ υποδέχεται την υπό ασφυκτική πίεση Νιούκαστλ, στις 22:00 το πρώτο σφύριγμα! Οι “κόκκινοι” ταλαιπωρήθηκαν αρκετά αλλά πήραν τελικά το τρίποντο κόντρα στην Άστον Βίλα που πήγε πολύ έξυπνα το παιχνίδι στην ένταση, τη δύναμη και τις προσωπικές μονομαχίες έως “κοκορομαχίες”, τελείως διαφορετικού χαρακτήρα η ομάδα του Χάου, κοιτάζει να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό πάντα ευνοεί την ποιότητα! Μοναδικές απουσίες για τον Κλοπ αυτές των Οριγκί και Έλιοτ, πολύ πιθανό ένα φρεσκάρισμα της ενδεκάδας ενόψει και Τότεναμ, βλέπω έξτρα κίνητρο για τους γηπεδούχους στο 7-0 της Σίτι επι της Λιντς, η μάχη για την κατάκτηση του τίτλου δίνεται και σε επίπεδο ψυχολογίας, μετά από τη δήλωση προθέσεων της ομάδας του Γκουαρντιόλα περιμένω από τη Λίβερπουλ να ψάξει απάντηση, ο αντίπαλος ενδείκνυται!

Σε ότι αφορά τους φιλοξενούμενους, τους αδικεί όχι το αποτέλεσμα αλλά το βαρύ 4-0 από τη Λέστερ, τα ευχάριστα έχουν να κάνουν με την κατάσταση του βασικού στόπερ Κλαρκ, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και επιστρέφει, μένει εκτός ο Φέντε Φερνάντες, με αυτές τις αμυντικές επιδόσεις, ιδίως εκτός έδρας, έχουν δεχθεί 17 γκολ σε 8 παιχνίδια, δύσκολα μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλό, θα δοκιμάσουν τις πιθανότητές τους όπως κάνουν πάντα, μην περιμένετε λεωφορείο μπροστά από την εστία! Αυτού του είδους η νοοτροπία από τον…αδύναμο κρίκο πάντα ευνοεί υψηλά σκορ, επιλέγω over 3.5, στο 1.80 η απόδοση στο STOIXIMAN! 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

21:45 ΤΣΕΛΣΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ / OVER 3.00 ΑΣΙΑΤΙΚΟ @ 2.18

22:00 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ / OVER 3.5 @ 1.80