Επιστρέφουμε στο Bethome.gr! Γεμάτη η εβδομάδα, πάρα πολλές οι επιλογές, το πρόγραμμα περιλαμβάνει παιχνίδια σε Αγγλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και φυσικά, στην Ελλάδα! Πάμε να προσεγγίσουμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, εσείς μπορείτε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές στην Betshop.

Σούπερ Λιγκ Προγνωστικά

Ξεκινάμε τα σημερινά προγνωστικά απ’ την αναμέτρηση ΟΦΗ – Άρης, με το οποίο ανοίγει η αυλαία του σημερινού προγράμματος για τη Σούπερ Λιγκ. Οι Κρητικοί δεν είχαν υποχρεώσεις το Σαββατοκύριακο, καθώς η αναμέτρηση τους με τον Απόλλωνα Σμύρνης αναβλήθηκε λόγω σωρείας κρουσμάτων στην αθηναϊκή ομάδα. Αυτό σημαίνει ότι δε δαπάνησαν δυνάμεις ούτε καν για να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα, παρέμειναν στη βάση τους. Έρχονται απ’ την εντός έδρας ήττα 1-3 κόντρα στον Ολυμπιακό πριν από 12 ημέρες, ένα θέμα είναι ο ρυθμός.

Στον αντίποδα, ο Άρης έρχεται από εκτός έδρας ήττα 1-0 κόντρα στον Ολυμπιακό, σε ματς που επιθετικά ήταν κάκιστος και αμυντικά στάθηκε καλά μόνο στο πρώτο ημίχρονο. Δικαιούται να φωνάζει για τη διαιτησία, ωστόσο η γενική εικόνα του δεν ήταν καλή. Ο ΟΦΗ είναι ξεκούραστος, παίζει εντός έδρας και αναζητά ένα μεγάλο αποτέλεσμα. Ο Άρης έρχεται από ήττα που μπορεί να θεωρηθεί εντός λογικής, έχει επιστροφές καλών παικτών (Κουέστα, Καμαρά, ίσως Σούντγκρεν), περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι, που εκτιμούμε ότι θα κριθεί σε χαμηλό σκορ. Επιλέγουμε Under 2.5 σε απόδοση 1.65 στην Betshop.

Συνεχίζουμε με το Ιωνικός – ΑΕΚ. Είναι ξεκάθαρο φαβορί οι φιλοξενούμενοι, που αισθάνονται τρομερή πίεση για τη νίκη, καθώς οι βαθμολογικές συγκυρίες έχουν γίνει ασφυκτικές. Ο Ολυμπιακός έχει απομακρυνθεί στο +11 μετά τη χθεσινή νίκη στο Περιστέρι, ενώ ο ΠΑΟΚ μείωσε στο -2. Όλα αυτά επιτάσσουν στην «ένωση» να κερδίσει σήμερα στη Νίκαια, εκεί θα αντιμετωπίσει μια ομάδα που έχει βρει ισορροπία με το σχηματισμό που χρησιμοποιεί, θα είναι «σκληρό καρύδι». Δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, θα παίξει ρόλο και το βαρύ φορτίο των παικτών τις τελευταίες ημέρες. Επιλέγουμε 2-3 Goal σε απόδοση 1.95.

Πρέμιερ Λιγκ Προγνωστικά

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Τσέλσι – Έβερτον για την Πρέμιερ Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έρχονται από το εντός έδρας 3-2 επί της Λιντς, σε ματς που ζορίστηκαν πάρα πολύ και χρειάστηκαν δύο πέναλτι, το δεύτερο εκ των οποίων στις καθυστερήσεις. Στον αντίποδα, η Έβερτον έρχεται από κακή εμφάνιση και εκτός έδρας ήττα 3-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας.

Η Τσέλσι έρχεται από νίκη, όμως δεν πατάει καλά στο ανασταλτικό κομμάτι, δέχτηκε 8 γκολ στα τελευταία τρία ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, αναζητά μια πειστική εμφάνιση. Η Έβερτον έχει πολλές απουσίες (Ριτσάρλισον, Τάουνσεντ), είναι κάκιστη εκτός έδρας, δύσκολα θα περιορίσει την Τσέλσι. Περιμένουμε υψηλό τέμπο, επιλέγουμε Over 2.5 σε απόδοση 1.70.

Προγνωστικά Στοιχήματος Σήμερα

17.00 ΟΦΗ – Άρης Under 2.5 (1.65 @ betshop)

19.30 Ιωνικός – ΑΕΚ 2-3 Goal (1.95 @ betshop)

21.45 Τσέλσι – Έβερτον Over 2.5 (1.70 @ betshop)